Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměřské mužstvo doma opět vysoko zvítětilo.


Branky


0

Po Opatovicích odjíždějí i Pačlavice z Pustiměře s vysokou porážkou. Domácí mužstvo se rozstřílelo a v posledních třech zápasech vstřelilo jedenáct gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustiměř se ujala vedení nenápadným gólem Ondřeje Klimka už v deváté minutě. Hosté hrozili z rohových kopů, kdy se pokaždé dostali do nebezpečného zakončení a domácí gólman Petr Uhlíř se musel činit. Branky však střílelo pouze domácí mužstvo. Nádhernou střelou z pětadvaceti metrů se prezentoval David Kudýn a zvýšil vedení svého mužstva na dva nula. V zápětí utekl po levé straně Tomáš Kubíček a jeho přihrávku si do vlastní sítě zasunul hostující Vlček.

 

Druhá půle byla plná nepřesností a fotbalu bylo vidět málo. Na čtyři nula zvýšil po přihrávce Marka Kalvastra Martin Maděra, ale pak domácí zazdili několik vyložených šancí. V poslední  minutě utkání pak přišli o čisté konto. Po zbytečné chybě domácí defenzívy  se prosadil hostující Daniel Navrátil a stanovil konečné skóre zápasu na čtyři jedna pro domácí mužstvo.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub: „Do dnešního zápasu jsme šli s jasným cílem povinného vítězství. Příliš fotbalovosti jsme nepředvedli, což je teď naše největší slabina. Jakmile začneme kombinovat, paradoxně je to hrozba pro naši defenzívu. Ztrácíme jednoduché míče, zbavujeme se zbytečně míčů, hráči hrají s hlavou dole. Jak jsem už řekl, naše hra ztrácí na fotbalovosti a diváci se nudí. Myslím si, že v samotném závěru podzimní části sezóny už s tím těžko něco uděláme a tak nejdůležitější je, že jsme dnes naplno bodovali.“

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán: Od začátku utkání byli domácí lepší a my jsme si snad za celé utkání nedokázali vypracovat žádné šance. Takže soupeř vyhrál naprosto zaslouženě.



Sestavy


FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - T. Hůlka [-] , P. Hanák [-] , M. Kalvaster [-] , T. Kubíček [-] , O. Klimek [-] , M. Maděra [-] (70. P. Holub [-] ) , M. Rozehnal [-] , J. Brandýs [-] (49. M. Sojka [-] ) , D. Kudýn [-] , L. Kučírka [-] (62. P. Polišenský [-] )

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Kuchtík [-] (74. J. Božák [-] ) , M. Navrátil [-] (46. D. Navrátil [-] ) , J. Kocourek [-] , D. Vlček [-] (46. O. Dostalík [-] ) , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] (62. M. Pozdíšek [-] ) , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] , F. Hanák [-]

ŽK: 39. O. Klimek - 31. J. Brablík .
Hráči zápasu: P. Hanák .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - STŘÍŽ Jan, SPODNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.