1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Kučerovem a Pustiměří skončilo opět nerozhodně


Branky


0

Pustiměřské mužstvo se ve třetí třídě stále hledá. Na začátku soutěže v Pustiměři, byla remíza s Kučerovem velkým překvapením,  nyní většina fotbalových příznivců očekávala, že hosté již svoji kvalitu potvrdí a v Kučerově dokáží zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proti domácím mužstvu navíc hrálo to, že než se ve třicáté páté minutě ujalo Janem Zahradníčkem vedení, mělo již dva zraněné a vystřídané hráče. Hosté sice opět působili fotbalověji a udržovali si mírnou převahu, ale domácí svoje vedení do poločasu udrželi.

Ve druhém poločase si hosté nadále vytvářeli brankové příležitosti, ale když se jim podařilo jednu z nich proměnit, rozhodčí jim gól neuznali pro postavení mimo hru. Přesto se jim Tomášem Kubíčkem hlavou po centru podařilo vyrovnat a snažili se výsledek obrátit. To se jim již nepodařilo a naopak to byli domácí, kteří v závěru utkání nastřelili Vojtěchem Nedělou tyč hostující branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Bojovné utkání, ve kterém obě mužstva hrála s velkým nasazením. S výsledkem jsem spokojený, ale bohužel se nám v dnešním utkání zranili tři hráči a asi bych dnešní bod vyměnil za to, kdyby zranění hráči mohli v dalších utkáních nastoupit.

FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér Pustiměře: Přestože jsme dnes nedokázali vyhrát, jsem s dnešním výkonem mužstva spokojený. Hráli jsme bojovně a dokázali jsme si vytvářet i velmi dobré brankové příležitosti. Věřím, že v dalších utkáních je dokážeme i proměňovat.



Sestavy


TJ Kučerov
M. Zabloudil [-] (46. M. Klúč [-] ) - R. Vymazal [-] (87. A. Vávra [-] ) , O. Peitl [-] (31. J. Šírek [-] ) , J. Zahradníček [-] , V. Neděla [-] , J. Kolář [-] (22. L. Szendrei [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Kuba [-] , T. Neděla [-] , R. Vít [-] , T. Bednařík [-]

FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - P. Hanák [-] , O. Klimek [-] , L. Kučírka [-] , R. Kavečka [-] - J. Brandýs [-] (75. M. Sojka [-] ) , P. Snídal [-] (62. T. Hůlka [-] ) , M. Smejkal [-] , M. Rozehnal [-] - T. Kubíček [-] , M. Koudelka [-] (15. M. Maděra [-] )

ŽK: 24. R. Vít , 50. V. Neděla , 52. M. Krejčí - 25. M. Smejkal , 52. L. Kučírka .
Hráči zápasu: J. Zahradníček - M. Smejkal .
Místo: Kučerov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmíd Petr - SMÉKAL Vlastimil (N), ŽVÁTORA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.