M. Lanc 50.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice na jaře vítězí


Branky


50. M. Lanc
0

I ve třetím utkání dokázalo mužstvo Hoštic-Heroltic vyhrát, přestože se utkalo opět s těžkým soupeřem. Pustiměřští utrpěli první jarní porážku v utkání, ve kterém neproměnili hned několik vyložených brankových příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostům

Ze začátku prvního poločasu byli hosté jednoznačně lepší a vytvářeli si i velmi dobré brankové příležitosti. V závěru prvního poločasu domácí hru vyrovnali, ale ani jim se nepodařilo vstřelit branku. Ale po prvním poločase byli asi spokojenější s bezbrankovým stavem domácí.

Gól z úvodu druhé půle rozhodl.

Do druhého poločasu nastoupil v mužstvu domácích Martin Lanc a již po pěti minutách se zapsal jako střelec úvodní branky. Po celý druhý poločas byla hra již vyrovnanější a tentokrát si víc  vyložených příležitostí vypracovali domácí hráči. Na Honzu Kotulána v brance hostů šli postupně sami, Zdeněk Šváb, Filip Kocourek a Vratislav Kocourek, ale žádný z nich ho nedokázal překonat. Hosté žádnou ze svých příležitostí také neproměnili a tak o vítězství domácích rozhodla jedinná branka z úvodu druhého poločasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér: Dnes to byl zápas neproměněných šancí z obou stran. Asi by mu víc slušela remíza, ale my jsme přece jen tu jednu branku dokázali vstřelit a proto jsme vyhráli.

FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: Bohužel jsme dnes odehráli přesně ten zápas, na kterém kdo nebyl, neuvěří… Kluci hráli výborně, ale zklamali v koncovce. Byli jsme ve všech směrech lepším mužstvem, než soupeř. Popravdě musím říct, že jsem před zápasem čekal od soupeře více. Vypracovali jsme si určitě osm velkých šancí, které jsme však nedokázali proměnit v góly. V některých případech jsme měli být více sobečtí a snažit se o zakončení. Namísto toho jsme finální fázi překombinovali. Pozitivní je, že se do šancí dostáváme a dnes navíc po hezkých akcích. Hoštice se do velkých šancí dostaly až ve druhé půli druhého poločasu, kdy už naše mužstvo otevřelo hru a trošku zapomínalo na defenzívu. Podržel nás však Honza Kotulán v brance. Těžko bych dnes vyzdvihoval jednotlivce, protože většina hráčů odehrála nadstandardní výkon. Při pohledu na tabulku jsme měli všechno ve svých rukou a kluci šli do zápasu s jasným cílem ho vyhrát. Teď jsme si svoji pozici v tabulce zase zkomplikovali a budeme muset uspět se soupeři, kteří jsou před námi. V příštím kole nás čekají Drnovice, což bude důležitý zápas pro to, abychom zůstali ve hře o čelo tabulky. Z hráčů je na jaře cítit chuť a motivace a teď mají tu nejlepší příležitost dokázat, že do čela tabulky patříme.“



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - M. Jünger [-] , J. Toman [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] - M. Autrata [-] (82. A. Štolfa [-] ) , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] , V. Kocourek [-] (89. Z. Hudec [-] ) - J. Wachtel [-] (46. M. Lanc [-] ) , Z. Šváb [-] (86. P. Dvořák [-] )

FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - L. Kučírka [-] , O. Klimek [-] , P. Hanák [-] - M. Maděra [-] (55. J. Kudýn [-] ) , M. Smejkal [-] (74. M. Koudelka [-] ) - T. Kubíček [-] , T. Hůlka [-] - M. Rozehnal [-] , M. Kalvaster [-] , P. Polišenský [-] (80. M. Jelínek [-] )

Hráči zápasu: J. Toman .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smutník Josef - BEDNÁŘ Martin (N), ZBOŘIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.