3:1
(2:1)
20. D. Petr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Kučerově


Branky


39. O. Peitl , 43. O. Peitl , 77. M. Krejčí - 20. D. Petr
0

Přestože se Komořany v minulém kole doma trápily s mužstvem Habrovan až do posledních vteřin zápasu, očekávalo se že v Kučerově nastoupí a splní roli favorita. Opak však byl pravdou a jednoduchá a bojovná hra domácího mužstva slavila úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Ondry Peitla otočily nepříznivý výsledek

I když hostující mužstvo nepřistoupilo k zápasu tak jak se očekávalo, přesto se komořanští po chybě domácí obrany ujali vedení. Po přihrávce Zbyňka Konečného otevřel skóre utkání David Petr. Hostům se hra i nadále nedařila a nadšeně bojující domácí dokázali do poločasu dvě brankami Ondry Peitla obrátit výsledek ve svůj prospěch.

Dobrý výkon Kučerova i ve druhé části hry

Nevýrazný výkon podávalo mužstvo hostí i ve druhém poločase a pokud si získalo nějakou převahu, nedokázalo si vytvořit žádné větší příležitosti. Domácí byli rychlejší, důraznější a v sedmdesátésedmé minutě Milan Krejčí krásnou střelou zpečetil nečekané vítězství svého mužstva.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: Dnešní zápas jsme velmi dobře zvládli, vstřelili jsme tři pěkné branky a přestože jsme v úvodu utkání prohrávali, dobrou hrou jsme dokázali výsledek otočit. S dnešním výkonem hráčů jsem velmi spokojen.

TJ Komořany
David Petr - hráč: Nám zápas dnes totálně nevyšel. Nedařila se nám kombinace uprostřed hřiště, domácí nás po všech stránkách předčili a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Kučerov
M. Klúč [-] - O. Peitl [-] , J. Zahradníček [-] , V. Neděla [-] (61. R. Vymazal [-] ) , L. Kuba [-] , T. Neděla [-] (89. A. Vávra [-] ) , J. Šírek [-] (83. L. Szendrei [-] ) , M. Krejčí [-] , R. Zabloudil [-] , R. Vít [-] , T. Bednařík [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] (75. T. Zouhar [-] ) , J. Kristek [-] (83. J. Šrámek [-] ) , T. Šimáček [-] , D. Petr [-] , D. Skřivánek [-] - M. Potěšil [-] (52. L. Štercl [-] ) , O. Kašlík [-] , L. Brtník [-] , J. Nohel [-] - Z. Konečný [-]

ŽK: 70. V. Neděla , 80. R. Vít - 36. L. Brtník , 60. T. Šimáček .
Hráči zápasu: O. Peitl , M. Krejčí .
Místo: Kučerov. Rozhodčí: Paulík Radek - ŽVÁTORA Pavel (N), BALDÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.