2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalické béčko se dočkalo svého prvního domácího vítězství


Branky


0

V podzimní části sezóny sehrálo bohdalické mužstvo v Pačlavicích solidní utkání a v divoké přestřelce prohrálo pět tři. Tentokrát se na zápas dobře připravilo a dosáhlo prvního domácího vítězství v celé soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku utkání rozhodl první poločas

První část hry vyšla lépe domácímu mužstvu, které si dokázalo vytvořit herní převahu. Dobře hrála záložní řada a hlavně zkušený Jaroslav Vala. Ve dvacáté druhé minutě vystihl rozehrávku hostujícího brankáře a připravil první gól pro Miroslava Smejkala. O pět minut později rozehrával David Korkován přímý kop z levé strany hřiště a jeho střílený centr prošel až do brány Libora Dopity.

Hosté nedokázali výsledek otočit

Ve druhém poločase měli výraznou převahu hosté. Po pěti minutách druhé půle sice dokázali Miroslavem Pozdíškem snížit na jednobrankový rozdíl, ale jejich další snaha končila před pokutovým územím domácího mužstva. Domácí hráči velkou bojovností a nasazením dokázali svoje teprve druhé vítězství v soutěži uhájit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér: S naším výkonem v prvním poločase jsem velmi spokojený. Druhý poločas se hrál za převahy hostů, ale nakonec jsme dokázali vítězství vybojovat.

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Sodán - trenér: Soupeř byl v prvním poločase lepší, zaslouženě vedl a my jsme ve druhém poločase již nedokázali výsledek obrátit.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
M. Paštěka [-] - F. Petko [-] (72. L. Langhammer [-] ) , M. Záruba [-] , M. Smejkal [-] (56. L. Martínek [-] ) , M. Horák [-] , P. Frydrýšek [-] , D. Korkován [-] , R. Vaculčík [-] , J. Vala [-] (46. P. Mašlík [-] ) , J. Krška [-] , M. Formánek [-]

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Kuchtík [-] , D. Navrátil [-] (40. M. Bulant [-] ) , M. Navrátil [-] , M. Pozdíšek [-] , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , O. Dostalík [-] , F. Hanák [-] , P. Jaroš [-]

Hráči zápasu: J. Vala - M. Pozdíšek .
Místo: Bohdalice. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Paulík Radek - DOBŠÍČEK Tomáš (N), NOVÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.