2:1
(1:0)
55. O. Peitl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice útočí na čelo tabulky


Branky


0

Mužstvo Opatovic po porážce v Habrovanech potřebovalo doma vyhrát, aby si udrželo druhé místo v tabulce, případně zaútočilo na první místo drnovického béčka, které začalo ztrácet body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Hosté z Kučerova nepřijeli sice do Opatovic v ideální sestavě, ale svým výkonem příjemě překvapili. Domácí mužstvo se dostalo rychle do vedení po úniku Zdeňka Švédy, který si upevňuje vedoucí postavení v tabulce střelců. Hosté se ani za nepříznivého stavu nevzdávali a dokázali si vytvořit některé dobré příležitosti. Vojtu Nedělu i Ondřeje Peitla vychytal domácí brankář Jan Müller. Domácí hráči také další branku nevstřelili a tak hostující mužstvo stále cítilo šanci na dobrý výsledek.

Také začátek druhé půle domácím střelecky vyšel

Brzy po začátku druhého poločasu pojistil domácí vedení Pavel Škvára druhou brankou. Hostující mužstvo však velmi rychle odpovědělo, když Ondřej Peitl křížnou střelou snížil opět na jednobrankový rozdíl. I nadále byla hra vyrovnaná, až v závěru utkání mohli domácí rychlými protiútoky zvýšit svoje vedení. Oba rychlí útočníci domácího mužstva však svoje sólové nájezdy na brankáře hostů Marka Klúče nedokázali proměnit a tak nakonec byli domácí příznivci spokojeni i s těsným vítězstvím svého mužstva.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: Hostující mužstvo nás trochu překvapilo svým dobrým a bojovným výkonem. V závěru utkání jsme mohli svoje vítězství zvýraznit, ale i tak jsem spokojený se ziskem tří důležitých bodů.

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: Vzhledem k problémům se sestavou jsem dnes s výkonem mužstva velmi spokojený, chyběl mi, ale zisk alespoň jednoho bodu.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - P. Škvára [-] (64. P. Novotný [-] ) , Z. Švéda [-] , M. Síkora [-] , L. Jelínek [-] (46. M. Kolkop [-] ) , R. Adam [-] , M. Novotný [-] (78. V. Bezděk [-] ) , Z. Bárta [-] , F. Kučera [-] , R. Štofko [-] (70. R. Grohmann [-] ) , D. Alán [-]

TJ Kučerov
M. Klúč [-] - O. Peitl [-] , J. Zahradníček [-] , V. Neděla [-] , L. Kuba [-] , T. Neděla [-] , J. Kolář [-] , M. Krejčí [-] , R. Zabloudil [-] , R. Vít [-] , T. Bednařík [-]

ŽK: 68. Z. Bárta - 58. T. Bednařík .
Hráči zápasu: F. Kučera - J. Zahradníček .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 121. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - TRČKA Pavel (N), ŠTEFEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.