2:1
(2:1)
38. I. Drbal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí mužstvo tabulky v Pustiměři prohrálo


Branky


0

Po remíze v minulém kole doma s Lysovicemi drnovické béčko prohrálo v Pustiměři. Utkání plné emocí řídila trojice mladých rozhodčích a podle zápisu o utkání se jim bude točit hlava ještě  asi i zítra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá penalta v úvodu utkání.

Již při prvním útoku domácího mužstva pronikl Jakub Kudyn do pokutového území hostů a Petr Měřínský jej zastavil jen za cenu faulu. K pokutovému kopu se postavil Pavel Hanák a již v první minutě poslal domácí do vedení. Hra potom pokračovala podle známého scénáře. Zkušení hosté se snažili vytvořit si šance postupným přechodem do útoku a domácí poctivě bránili a přecházeli do rychlých brejků. Ve dvacátédeváté minutě zahrávali hosté standardní situaci ze strany, Honza Kotulán centr chytil a založil dlouhým vyhozením na Ondřeje Klimka rychlý protiútok. Hostující obrana se nestačila vrátit a Ondra Klimek našel vynikající přihrávkou na zadní tyči Petra Snídala a ten snadno zvýšil na dva nula. Hostující mužstvo se snažilo do poločasu brankový rozdíl alespoň snížit a podařilo se to po centru Jozefa Webera a teči Ivana Drbala.  

Dramatický druhý poločas

Hosté ve druhé části hry ve snaze o vyrovnání začali otvírat obranu a domácí se hned v úvodu druhého poločasu dostali do několika vyložených příležitostí. Asi největší šanci měl Marek Rozehnal, ale nedokázal míč dopravit do odkrytého rohu branky. Pak několikrát zázračně zasáhl Miroslav Raška, který vždy dokázal míč vytěsnit ze svojí branky. Při jedné ze šancí se zranil střelec druhého gólu Petr Snídal a došlo k vynucenému střídání po kterém přišel do hry Roman Zbořil. Jeho role byla v zápase velmi důležitá, protože svoji postavu využil při závěrečném náporů hostů a několikrát uklidil míč do bezpečné vzdálenosti po centrech hostujících hráčů. V závěru utkání za podivných okolností vyloučil rozhodčí Jan Kypr domácího Michala Jelínka, ale hostujícímu mužstvu to příliš nepomohlo, protože do zhuštěné obrany domácích se nemohlo stále dostat. Nejblíže k vyrovnání měli hosté po střele Jozefa Webera, ale Honza Kotulán vytáhl vynikající zákrok a střelu reflexivně vyrazil na roh. V úplném závěru se hosté dožadovali pokutového kopu za zákrok na Petra Měřínského, ale rozhodčí to viděli jinak.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: Dnes jsme si byli vědomi náročného zápasu proti silnému soupeři. Určitě nám pomoha branka hned v první minutě, když po faulu na Kudýna proměnil nařízený pokutový kop Hanák – 1:0. Mohli jsme vstřelit i další branku, ale bohužel jsme byli v koncovce dost zbrklí. Až ve 29. minutě se po pravé straně prosadil Klimek a jeho centr za obranu soupeře proměnil na zadní tyči v gól Petr Snídal – 2:0. Po této brance nás soupeř až do konce první půle tlačil a potvrdil svoji kvalitu individualit, kterými se to v sestavě Drnovic jen hemží. My jsme se snažili o soustředěný výkon bez zbytečných chyb a dodržování stanovené taktiky. Neubránili jsme se však standartní situaci Webera, který našel hlavu Drbala a soupeř tak snížil na 2:1. Ve druhém poločase to byl opět fotbal ve vysokém tempu. Přestože herní převahu měl opět soupeř, utkání jsme mohli rozhodnout my. Nejprve se do obrovské šance dostal náš kapitán Marek Rozehnal, ale před prázdnou brankou zaváhal. Poté se před brankářem Raškou nedokázali prosadit postupně, Snídal, Kubíček a v těžké pozici Roman Zbořil. Soupeř vyslal na naši branku několik střel a nařízených trestných kopů ze střední vzdálenosti. Se všemi si ale naše obrana, společně s brankářem, poradili. Honza Kotulán v naší brance se nejvíce vyznamenal až v nastavení, kdy reflexivně vykopnul přízemní střelu Webera. Přestože jsme dohrávali o deseti, dokázali jsme naše jednobrankové vedení v nervózním závěru ubránit. Chci dnes poděkovat všem svým svěřencům za předvedený výkon, ale zároveň bych chtěl „vystřihnout“ poklonu i soupeři. Dnes sice nebyl v té nejsilnější sestavě, ale i tak předváděli jeho hráči výborný fotbal.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér: Dnes jsme si nedokázali vytvořit tolik brankových příležitostí jako v minulých zápasech a branku soupeře jsme ohrožovali hlavně po standardních situacích. Bohužel jen jedna vstřelená branka nám dnes na body nemohla stačit.



Sestavy


FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - L. Kučírka [-] , O. Klimek [-] , P. Hanák [-] - M. Smejkal [-] - T. Kubíček [-] - P. Snídal [-] , M. Rozehnal [-] , M. Jelínek [-] , R. Kavečka [-] , R. Zbořil [-]

FK Drnovice B
M. Raška [-] - I. Drbal [-] , V. Polišenský [-] , V. Zbořil [-] , P. Měřínský [-] - J. Weber [-] , M. Mazal [-] (46. V. Kučera [-] ) , O. Böhm [-] , D. Švanda [-] , R. Pytela [-] - J. Weber [-]

ŽK: 74. L. Kučírka , 74. M. Jelínek , 90. J. Kotulán . ČK: 80. M. Jelínek .
Hráči zápasu: P. Hanák - I. Drbal .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kypr Jan - KROPÁČEK Jakub, JUNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.