Domácí jsou s dělbou bodů nespokojeni


Branky


2. J. Šírek - 55. M. Pavlík (p.)
0

V posledním domácím utkání porazili fotbalisté Kučerova favorizované Komořany. S Moravskými Málkovicemi chtěli také vyhrát. V tvrdém a bojovném utkání ovšem získali pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu domácím vyšel

Již ve druhé minutě utkání napřáhl z hranice šestnáctky domácí Jakub Šírek a jeho tečovaná střela skončila v síti brankáře Karla Jenerála. Hra v dalším průběhu prvního poločasu byla vyrovnaná, obě mužstva bojovala a vyložené brankové příležitosti si žádné z nich nevytvořilo. Až v samotném závěru první půle se vyznamenal domácí obránce Roman Zabloudil, který vyhlavičkoval ze šibenice domácí branky střelu hostujícího Tomáše Kudličky.

O konečné remíze rozhodl Martin Pavlík z pokutového kopu

Začátek druhé půle domácím nevyšel a hosté měli v úvodu převahu. V padesátépáté minutě faulovali domácí obránci v pokutovém území Miloše Zbořila a rozhodčí Jakub Florian nařídil pokutový kop, ze kterého Martin Pavlík vyrovnal. Ve zbývajícím čase se domácí mužstvo snažilo dosáhnout vítězné branky, ale obrana hostů byla vždy ne svém místě. S konečnou remízou byli spokojenější hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: S hrou, s nasazením hráčů a bojovností jsem spokojený, ale s výsledkem utkání ne. Potřebovali jsme tři body a proto jsme chtěli vyhrát

TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér: Podle mého názoru spravedlivá remíza. Vyhrát mohla obě mužstva, nakonec jsem spokojený s bodem.



Místo: Kučerov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Florián Jakub - TYITYIŠ Milan (N), ĎURINÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.