1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S remízou byli spokojenější domácí


Branky


0

Výsledky obou mužstev se v poslední době trochu zlepšují a tak oba dva soupeři ve vzájemném souboji chtěli uspět. Vzhledem k tomu, že hosté měli v závěru utkání obrovské šance s nerozhodným výsledkem byli nakonec spokojenější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

V prvním poločase neměla hra žádného mužstva příliš vysokou úroveň. K vidění bylo jen velmi málo brankových příležitostí a minimum pohledných akcí. Domácí hráli proti silnému větru a kombinace se jim vůbec nedařila.

Ve druhé části hry góly přišly

Ihned v úvodu druhé půle zahrával domácí David Korkován standardní situaci ze strany a hostující obrana zapoměla na domácího kapitána Milana Formánka. Ten hlavou zařídil domácímu mužstvu vedení jedna nula. Domácí si ještě nějaké příležitosti ke vstřelení branky vytvořili, ale ani střídající Lukáš Podaný hostujícího brankáře Radka Dvořáčka nedokázal překonat. A tak se stále více začali prosazovat hosté. V sedmdesátéprvní minutě mladý Michal Mrázek střelou ze šestnácti metrů vyrovnal. V závěru měl ještě šanci Marian Luska a dvě obrovské příležitosti po chybách domácí obrany Lukáš Pořízek. Domácí brankář Martin Paštěka však všechny šance dokázal zlikvidovat a tak udržel pro domácí mužstvo přijatelnou remízu.   

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér: Vzhledem k velkým šancím hostů v závěru utkání jsem s výsledkem spokojený. Nespokojený jsem se hrou, kterou jsme dnes předvedli. v minulých utkáních byla naše hra o hodně lepší.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér: Bohužel jsme zaspali začátek druhého poločasu a pustili domácí do vedení. Opět jsme nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance, které nám soupeř nabídl a to nás stálo vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
M. Paštěka [-] - F. Petko [-] , L. Martínek [-] (53. L. Kavečka [-] ) , L. Langhammer [-] (46. L. Podaný [-] ) , M. Záruba [-] , M. Smejkal [-] (63. M. Horák [-] ) , D. Korkován [-] , R. Vaculčík [-] , J. Vala [-] , T. Dobšíček [-] , M. Formánek [-]

TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - J. Hejný [-] , M. Mrázek [-] , J. Pořízek [-] , J. Souček [-] , R. Novotný [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] , L. Pořízek [-] , R. Kopač [-] , Z. Modlitba [-] (69. O. Valehrach [-] )

ŽK: 55. J. Vala - 58. J. Pořízek , 89. R. Novotný .
Hráči zápasu: M. Paštěka - M. Mrázek .
Místo: Bohdalice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmíd Petr - TRNAVSKÝ Pavel (N), HLADKÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.