Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství Kučerova na hřišti hostů.


0

Až do dvacátého kola museli fotbalisté Kučerova čekat,  než se jim podařilo dovézt tři body ze hřiště soupeře. Zlepšenou formu z posledních zápasů dokázali prodat i v Pačlavicích, kde zvítězili dva jedna. Domácímu béčku se od vítězství nad Málkovicemi nedaří a z důvodů neproměněných šancí těsně prohrávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V úvodu zápasu byla hra spíš vyrovnaná a šance se objevily na obou stranách. V brance domácích nastoupil Miroslav Vitoul a vedl si velmi dobře, i když po střele Honzy Zahradníčka mu musela pomoct branková konstrukce. Po půlhodině hry, ale prošel obranou domácích znovu Honza Zahradníček a dostal hosty do vedení. Ihned po obdržené brance se dostali do šance i domácí, ale tentokrát se vyznanenal Marek Klúč v brance Kučerova. Domácím se gólem do šatny přece jen podařilo vyrovnat. Daniel Navrátil  vrátil do brány míč vyražený hostujícím brankářem

O zisku bodů rozhodl Jan Kolář

Ve druhém poločase se domácí hráči snažili strhnout vedení na svoji stranu. Vytvořili si mírnou převahu a vypracovali si i několik brankových příležitostí. Žádnou z nich se ovšem nepodařilo proměnit a tak čtvrthodiny před koncem po chybě domácí obrany šli do vedení opět hosté. Branku vstřelil Jan Kolář. Domácí mužstvo se snažilo ve zbývajícím čase vyrovnat, ale kučerovští fotbalisté si první vítězství na hřišti soupeře již vzít nenechali.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Miriam Soldánová - vedoucí mužstva: Již v několikátém utkání doplácíme na neproměňování brankových příležitostí. Když soupeř ještě navíc využije některé zbytečné chyby, kterých se dopuštíme v obrané hře, nemůžeme vyhrát.

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: Po zlepšených výkonech v posledních zápasech jsme v Pačlavicích chtěli vyhrát. Musím přiznat, že jsme k tomu potřebovali i trochu štěstí, ale nakonec se nám to podařilo. Chtěl bych klukům poděkovat za dobrý výkon.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
M. Vitoul [-] - J. Kuchtík [-] , T. Vincenec [-] , D. Navrátil [-] (71. M. Bulant [-] ) , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] (75. J. Božák [-] ) , F. Hanák [-] (83. M. Navrátil [-] ) , O. Dostalík [-]

TJ Kučerov
M. Klúč [-] - O. Peitl [-] , J. Zahradníček [-] , V. Neděla [-] , J. Kolář [-] , L. Kuba [-] , M. Krejčí [-] , J. Pospíšil [-] (78. R. Slezák [-] ) , R. Zabloudil [-] , R. Vít [-] , T. Bednařík [-]

ŽK: 85. J. Kolář .
Hráči zápasu: M. Vitoul - J. Zahradníček .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Raus Milan - NOVÁK Lukáš (N), STANĚK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.