. Šášek 22. (p.)
1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalkovice na Hané potřetí prohrály


Branky


0

Domácí mužstvo po porážce doma s Pustiměří, prohrálo ve Švábenicích a nyní opět doma nestačilo na mužstvo Komořan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

U všeho podstatného v mužstvu Komořan byl v sobotním utkání pravý záložník Marian Potěšil. Ve čtvrté minutě zahrál rohový kop na první tyč a Jirka Nohel hlavou poprvé překonal domácího brankáře Zbyňka Pouzara. V desáté minutě po stejné standardní situaci zahrávané stejným hráčem zakončoval tentokrát nohou na přední tyči Jan Šrámek. Potom se dostali ke slovu i domácí, když z pokutového kopu za faul Martin Šášek snížil na rozdíl jedinného gólu. Domácí se však dlouho neradovali, jen o tři minuty později zahrával Marian Potěšil přímý kop ze dvaceti metrů a překonal Zbyňka Pouzara potřetí. Do konce poločasu už žádné mužstvo neskórovalo.

Domácí mužstvo obrat výsledku nezvládlo

Ve druhém poločase se obraz hry změnil. Domácí hru zjednodušili a nakopávanými míči hosty zatlačili do defenzívy. Ti se sice dostali ještě do několika brejkových situací, ale domácího brankáře už překonat nedokázali. Domácí mužstvo si vynutilo tlak, a hosty dost často přinutilo faulovat. Zahrávalo hodně standardních situací, ale ze žádné nedokázalo hostujícího brankáře Romana Ondráše překonat. Hosté si vítězství pohlídali a odvezli si z Chvalkovic na Hané důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Lubomír Vašina - sekretář: Dnes jsme nezvládli začátek utkání a i když jsme se ve druhém poločase zlepšili, na obrácení výsledku to nestačilo.

TJ Komořany
David Petr - hráč: V prvním poločase se obě mužstva snažila hrát fotbal a to nám vyhovovalo. Ve druhém poločase jsme se nakopávanými míči soupeře dostali pod tlak, hodně jsme faulovali a domácí zahrávali nebezpečné standardní situace. Naštěstí jsme vítězství uhájili.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - . Šášek [-] (65. D. Neckář [-] ) , J. Novák [-] , R. Moravec [-] - V. Baranyai [-] (46. D. Neckář [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] - J. Tumma [-] , T. Churý [-] , J. Valach [-] -

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - J. Šrámek [-] , R. Prokop [-] , J. Kristek [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] - J. Nohel [-] , M. Potěšil [-] , L. Štercl [-] , M. Hrdlík [-] (80. D. Petr [-] ) - Z. Konečný [-] -

ŽK: 39. R. Moravec - 57. M. Hrdlík , 63. D. Petr .
Hráči zápasu: R. Moravec - M. Potěšil .
Místo: Chvalkovice na Hané. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - BALDÍK František (N), MATOUŠEK Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.