Kučerov potvrdil zlepšení formy


0

Mužstvo Kučerova získalo v dosavadních jarních zápasech již nyní více bodů, jako za celou podzimní polovinu soutěže a pomalu stoupá tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Domácí hráči chtěli utkání rychle rozhodnout a celkem rychle se ujali vedení. Branku vstřelil Vojta Neděla. Hra se, ale domácím příliš nedařila a velmi brzy jim unikl Lukáš Pořízek a vyrovnal. I v dalším průběhu prvního poločasu byli hosté lepším mužstvem a protože žádnou ze svých šancí neproměnili do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu jedna jedna. 

Gólová smršť domácích

Ve druhém poločase se hra domácích zlepšila, ale nerozhodný stav vydržel až do šedesáté páté minuty. Potom přišly tři slepené branky domácích, kteří v průběhu osmi minut rozhodli o svém vítězství. Nejprve Honza Zahradníček po centru Romana Zabloudila hlavou poslal domácí mužstvo do vedení, vzápětí přidal další branku Lukáš Kuba střelou ze dvaceti metrů k tyči habrovanské branky a jen o chvíli později se prosadil po přihrávce Jana Zahradníčka i Jan Kolář. Za tohoto stavu ještě kosmeticky upravil výsledek habrovanský Lukáš Pořízek, který svojí druhou brankou stanovil konečné skóre utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: Naším cílem bylo dnes vítězství a chtěli jsme zápas brzy rozhodnout. Přestože jsme šli rychle do vedení, hra v prvním poločase se nám nedařila a soupeř zaslouženě vyrovnal. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, podařilo se nám v krátkém čase vstřelit tři branky a o výsledku utkání bylo rozhodnuto.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér: Soupeř nás zaskočil tvrdou a důraznou hrou, kterou rozhodčí netrestal. O výsledku utkání rozhodly tři rychlé branky po našich zbytečných chybách.



Místo: Kučerov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Machala Karel - ŽVÁTORA Pavel (N), TRNAVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.