Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

3.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mat v úvodu


Branky


0

   Bohdalice po sestupu přivedly do sestavy zkušené hráče. Z Rajhradic se vrátili Kolečkář s Pánkem. Z Kučerova přišel brankář Paštěka. Zpět do sestavy se vrátil Radim Prachař a přišel i Michal Jašíček. Naproti tomu Kobeřice mají konsolidovaný kádr a doma body často nerozdávají. Očekával se vyrovnaný duel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí celek hned v úvodu zápasu. Během 13 minut vsítili dvě branky a to dalo ráz celému zápasu,. Domácí se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale proti zkušeným hostům neměli šanci.

   Bohdalice vstoupily do zápasu skvěle. Již v 5minutě se dobře prezentoval Lukáš Podaný, který se těsně za půlící čárou uvolnil a své sólo dokonale proměnil. Brankář Hloužek neměl sebemenší šanci. Na ukazateli skóre běžela 13minuta a hosté sahají ke své vybroušené zbrani, na kterou mají patent. Kolečkář vhazuje dlouhý aut do vápna, míč se dostane na zadní tyč, kam si sběhl Kavečka a je to 0:2. Domácí se snaží o rychlý přechod do útoku především dlouhými nakopávanými míči na své rychlé hroty. Ve 22 minutě po takové akci snižuje Musil. To bylo z první části vše.

 

 

    Naději domácích na zvrat hatí v úvodu druhé části hostující Podaný. Ten bleskově, jako v první půli, sází svůj druhý gól. V 51 minutě si vymění míč s Kolečkářem a tvrdou ranou z hranice vápna prostřeluje Hloužka. Domácí vyvíjí enormní snahu o snížení, ale naráží na pevnou obranu hostů. Ta si dobře poradila s vysokými nákopy a hra domácích po zemi trpí řadou nepřesností. Nebylo proto divu, že v 81 minutě zarazil hřebík do rakve domácích Pacula. Bohdalice po sestupu do okresu nekolabují, ale naopak sbírají body. Naopak domácí hned při prvním domácím zápase ztrácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bohdalice
Vojtěch Neděla ( hráč Bohdalic): Skvěle nám vyšel úvod zápasu, kdy jsme brzo vedli o dva góly. Domácí se poté snažili dostat dlouhými míči k naší brance, ale naše obrana se prezentovala dobrým výkone. V druhé části hry jsme domácí přehráli a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Ondráček [-] , M. Kočovsky [-] , M. Cenek [-] (91. R. Večeřa [-] ) , J. Patocs [-] - P. Zbořil [-] , M. Musil [-] , R. Polášek [-] , R. Ondráček [-] (63. J. Redl [-] ) , S. Piňos [-] - T. Kadlec [-]

TJ Sokol Bohdalice
M. Paštěka [-] - R. Prachař [-] , V. Neděla [-] (87. L. Langhammer [-] ) , L. Kavečka [-] (76. P. Pacula [-] ) , J. Pacejka [-] (90. R. Vaculčík [-] ) , L. Podaný [-] (69. D. Flajzar [-] ) , B. Usnul [-] , M. Jašíček [-] , D. Korkován [-] , R. Jašíček [-] , J. Kolečkář [-]

ŽK: 88. R. Polášek - 63. D. Korkován .
Místo: Kobeřice. Počet diváků: 81. Rozhodčí: MÜLLER Jan - ŠTRAJT Jindřich, SMUTNÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.