Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:00

4.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovice rozstřílely zcela neškodné Drnovice


Branky


11. J. Proniuk , 15. P. Frank , 20. M. Tylšar , 65. J. Proniuk , 68. R. Novák (p.) , 73. J. Proniuk - 47. D. Lukeštík
0

      Souboj, který měl napovědět o ambicích obou celků. Domácí mají velezkušený tým a tyto zkušenosti v předchozích zápasech uplatnili a získali celkem čtyři body. Hosté hodně omladili, ale bodově na tom byli stejně jako domácí. Favoritem byli před zápasem Brankovice, neboť hráči FKD zde nedokázali zvítězit v posledních třech sezónách a co víc, nezískali zde ani bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté nastoupili do zápasu bez pěti hráčů a na jejich výkonu to bylo v konečném výsledku znát. Naopak domácí nastoupili v tradiční sestavě a fotbalem se skutečně bavili.

 

     Zápas začal dle očekávání. Hosté se snažili útočit a domácí hráči je lapali do ofsajdových pastí. Když už nevěděli co s míčem, tak našli na hrotu útoku Jiřího Proniuka, který byl takřka neodstavitelný od míče. I přes několik náznaků šancí na obou stranách jsme však v úvodních 10 minutách neviděli nic, co by vedlo k brance. Až po této době udeřilo a to na straně hostů. Poslední muž v obrané lajně hostů Pavel Jelínek tak dlouho vyvážel míč, až ho o něj připravil Jiří Proniuk a tváří, v tvář Hrušákovi nezaváhal. Tato branka ještě nebyla pro hosty smrtelná, ale bylo vidět, že jim ubývá půda pod nohama. O pět minut později rozehrál Lukeštík nepřesně aut, míče se zmocnili domácí a jejich rychlý kontr skončil kolmicí na Frank a ten sám před Hrušákem, sice v pádu, ale přesně trefil. To už bylo na hosty hodně. Hráli hodně nepřesně, čehož domácí využívali a tlačili se do zakončení. Hosté zcela vypadli ze hry, čehož domácí opět využili. Nákop míče za obranu je dokonale zmátl tak, že přestali hrát a pouštěli míč do autu. Toho se zmocnil domácí Tylšar a z téměř nulového úhlu překvapil, ne příliš prudkou ránou, Hrušáka a bylo to 3:0. Po tomto domácí trochu zvolnili z tempa a hosté se tak mohli dostat několikrát do zakončení. Nejblíže k bráně byl Lukeštík, který však z hranice penalty minul.

 

    

 

       Do druhé části došlo ke změně u týmu hostů, když zraněného Petřeka vystřídal Michal Jelínek.  Hosté začali dobře, když Strnad našel Kabeleho, ten míč zatáhl podél lajny a nahrávkou našel ve vápně osamoceného Ambroze, která se krásně trefil a vykřesal naději pro hosty. Jenomže to byla labutí píseň. Domácí pozorně bránili a k ničemu Drnovice nepustili. Ti i nadále hrály nepřesně a dlouhé, nakopávané míče sbíral domácí brankář Posolda. Tak se stalo, že udeřilo na druhé straně. Po faulu Poláška zahrávali domácí trestný kop z levé strany a přetažený míč dopravil do sítě nikým neatakovaný Proniuk. To běžela 65 minuta. Další úder přišel o tři minuty později. Vondřich zbytečně fauloval ve vápně a nařízenou penaltu proměnil Novák, i když Hrušák vystihl směr střely. V 73 minutě přišel faul Ambroze na hranici vápna. Sudá tentokráte nařídil trestný kop a to přesně uprostřed lajny značící velké vápno. K míči se postavil Jiří Proniuk a nádhernou střelou nad zdí trefil téměř šibenic a zkompletoval tak hattrick. Zbytek zápasu si domácí pohlídli a neškodné hosty k ničemu nepustili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brankovice
Pavel Tichý (hráč Brankovic): Z dnešního zápasu jsme měli obavy. Čekal nás těžký soupeř a tak vysoké vítězství nikdo nečekal. Poločas tři nula, ale tento výsledek hodně zkresluje, neboť hosté své šance nevyužili. Druhý poločas jsme zaspali v úvodu a byli jsme hned potrestáni. Gól nás, ale probudil a po zbytek zápasů jsme soupeře do gólovky již nepustili. Tohoto vítězství si moc ceníme

FK Drnovice
Zbyněk Zbořil (trenér FKD): Dnes není co hodnotit. Zkušený soupeř si počkal jen na naše chyby, kterých jsme udělali tolik, že by to nerozchodil ani Real. Chybělo nám 5 hráčů v podstatě ze základní sestavy, ale to byla příležitost pro ostatní. Nakonec to dopadlo tak, že jsme zahodili tu práci, kterou jsme doteď udělali a zápas úplně odevzdali. Takhle se Drnovice prezentovat nemůžou a ani nebudou. Každý z borců ať si šáhne do svědomí, jak se na zápas připravil, jak ho odehrál, co do toho dal navíc a od toho se můžeme zase odrazit.



Sestavy


TJ Sokol Brankovice
M. Posolda [-] - M. Kremz [-] , R. Novák [-] , P. Frank [-] , M. Novotný [-] (73. A. Darmovzal [-] ) , P. Tichý [-] , M. Tylšar [-] , J. Proniuk [-] (80. R. Pištělák [-] ) , L. Pištělák [-] , R. Verner [-] , M. Navrátil [-]

FK Drnovice
R. Hrušák [-] - J. Vondřich [-] , J. Ignačák [-] , D. Polášek [-] , P. Jelínek [-] (69. M. Černý [-] ) - M. Petřek [-] (46. M. Jelínek [-] ) , V. Němec [-] (60. J. Raška [-] ) , D. Lukeštík [-] - L. Ambroz [-] (78. J. Pospíšil [-] ) , M. Strnad [-] , P. Kabele [-] -

ŽK: 52. R. Verner , 58. P. Frank - 68. J. Vondřich .
Místo: Brankovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - BEDNÁŘ Jiří, KAPLÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.