Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vážany stále bez vítězství


Branky


0

     Domácí v letošním roce neznají pocit vítězství. Ideální příležitost k tomu měli v nedělním zápase proti nováčkovi z Hodějic. Ten poprvé vyhrál v minulém kole nad tápajícími Dědicemi. Jenomže papírové předpoklady vzaly za své a hosté si z Vážan odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté měli dobrý vstup do zápasu a již v 5 minutě šli do vedení zásluhou branky Tomáše Floriana. Poté se zápas odehrával ve snaze domácích o vyrovnání. Hosté se snažili pozorně bránit a vyrážet do protiútoků. Snaha domácích byla korunována ve 35 minutě, kdy se srovnal Bílek. Jenomže radost domácích netrvala dlouho. Za dalších pět minut šly Hodějice opět do vedení a autorem branky byl opět Tomáš Florian. Domácí trenér na vývoj zápasu zareagoval tak, že stáhl Machače a do hry poslal zkušeného Opletala.

 

      Tah trenéra se střídáním byl dobrý. Opletal byl na hřišti šest minut a hned rozjásal domácí fanoušky. V 51 minutě srovnal. Jenomže hosté opět celkem rychle odpověděli. A opět u toho byl Tomáš Florián, který v 60 minutě zkompletoval hattrick. Za dalších sedm minut se trefil hodějický Proch a hosté vedli o dvě branky. Zdálo být se rozhodnuto.  Jenomže v 84 minutě koriguje na rozdíl branky Opletal. Závěr zápasu se nese ve znamení tlaku Vážan, ale ty se nedokázaly střelecky prosadit a tak opět nedokázaly stoprocentně bodovat a na vítězství si musí počkat. Naopak Hodějice zaznamenávají druhé vítězství v řadě a začínají tabulkou stoupat.



Sestavy


TJ Vážany nad Litavou
K. Beneš [-] - M. Minařík [-] , M. Pokorný [-] , J. Hloužek [-] , M. Minařík [-] - Z. Macháč [-] (46. K. Opletal [-] ) , J. Gzela [-] , T. Hrabovský [-] (80. M. Hegr [-] ) , E. Bílek [-] , M. Tůma [-] - P. Píše [-]

TJ Sokol Hodějice
M. Skoupý [-] - K. Cigánek [-] , J. Cenek [-] , T. Florián [-] (68. D. Novák [-] ) , Z. Kohoutek [-] , A. Poláček [-] (53. L. Zápotočný [-] ) , D. Proch [-] , P. Přibyl [-] (46. Z. Prokop [-] ) , M. Sedláček [-] , V. Šeďa [-] , D. Uher [-]

Místo: Vážany n/L. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Smutník Josef - BURIAN Miloslav, LOPATKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.