Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 14:00

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křenovická smrt se jmenuje Lukeštík


0

     Chvíli po sobotním poledni se uskutečnil v Drnovicích zajímavý souboj. Ha místní, kdysi prvoligový stadion, přijely Křenovice, které zatím neztratily ani bod. Naproti tomu domácí v minulém kole dostali „nakopáno“ od Brankovic, kde inkasovali šestkrát a měli, co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

        Hosté se prezentovali velice kvalitním výkonem, na který domácí odpovídali nesmírnou bojovností a kdy to šlo, tak i kontry. Tyto nakonec sehrály důležitou roli, neboť zápas rozhodly. Na jejich konci byl vždy jeden střelec a to David Lukeštík, který soupeře z Křenovic sestřelil čtyřmi zásahy do černého.

          Hosté začali od první minuty velice aktivně a domácí obrana musela řešit dvě ošemetné situace, které skončily dvěma zásahy brankáře Petlacha a jednou špatnou dorážkou hráče hostů.  Další závary bylo možné vidět i před hostující brankou, ale bez efektu. Udeřilo v 16 minutě zápasu, kdy se Lukeštík ocitl po pravé ruce brankáře Žáka, zasekl míč a z úhlu prostřelil kunovického brankáře. Po brance se chopili iniciativy hosté, zatlačili domácích na jejich polovinu, ale žádnou brankovou šanci si nevypracovali. V době, kdy se začíná hra vyrovnávat, přestřeluje hráč hostů hlavou branku z malého vápna. V 35 minutě se ocitl sem před brankářem domácí Strnad, ale místo střely volí nepřesnou nahrávku. V 38 minutě je v šancích Kabele, ale hostující brankář jeho střelu vyráží. V 41 minutě se na pravé straně velkého vápna ocitl Lukeštík, míč si dává na levou a střelou na vzdálenější tyč nedává Žákovi šanci a domácí vedou 2:0.

          Úvod druhé části byl hodně divoký. Již po dvou minutách se v sólu ocitl hostující Procházka a nedal domácímu brankáři šanci. Hosté se ze snížení neradovali dlouho. V 50 minutě našel po pravici hostujícího brankáře Kebele zcela volného Lukeštíka a ten potřetí vyškolil Žáka střelou na zadní tyč a vrací domácím náskok. V 53 minutě je opěr sníženo, kdy Petlach neudrží lehkou střelou z trestného kopu a pro dobíhajícího Samka nebyl problém míč dopravit do sítě. Hosté na chvíli ožijí a vrací se ke své kombinační hře. Obrana domácích je, ale v těchto fázích pevná a nic hostům nedovolila. V 71 minutě se na chvíli ocitl osamocený Lukeštík, ale přestřelil. V 77 minutě je závar před hostující brankou zakončen střelou Strnada, ale Žák je na místě.  Hosté touží po bodu a směrem dopředu se snaží zvýšit svoji aktivitu. Domácí vzniklou situaci řeší jednoduchými odkopy. V 86 minutě přichází definitivní rozuzlení.  Petřek zprava přetáhne míč za obranu, kde ho z první nádherně trefí Lukeštík a nedává Žákovi šanci. Tímto získal pro domácí rozhodující pojistku a zbývající minuty si vítězství udrželi.

        Hosté působili velice dobrým, fotbalovým dojmem. Domácí zápas odbojovali, hostům nedali nic zadarmo a navíc měli ve svém středu střelecky disponovaného Lukeštíka a to rozhodlo.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice
Zbyněk Zbořil ( trenér FKD): Nevyhrál lepší tým, ale na to se v pondělí už nikdo ptát nebude. Prostě se klukům podařilo porazit vedoucí tým tabulky, i když náš výkon nebyl dobrý a hosté byli fotbalovější. První poločas jsme sice vyhráli 2:0, ale kvalitu jsme ve hře neměli a i když nám vyšlo pár rychlých akcí, tak na míči byli lepší hosté. Po změně stran jsme brzy dostali kontaktní gól, na který jsme dokázali rychle odpovědět, ale vzápětí opět dostali laciný gól na 3:2. Pak nastala asi 20 minutová doba temna, kdy jsme nebyli schopní podržet míč a hosté nás přehrávali, i když do šancí jsme je nepouštěli. V závěru se nám podařilo opět odskočit na rozdíl dvou branek a utkání dovedli do vítězného konce.




Sestavy


FK Drnovice
A. Petlach [-] - J. Rozehnal [-] (46. M. Petřek [-] ) , J. Ignačák [-] , J. Gottvald [-] , M. Karabina [-] - V. Němec [-] (71. J. Handl [-] ) , J. Vondřich [-] , L. Ambroz [-] (63. V. Kučera [-] ) , D. Lukeštík [-] - P. Kabele [-] (82. D. Polášek [-] ) , M. Strnad [-] (88. J. Raška [-] ) -

SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - T. Doležal [-] , R. Dřínovský [-] , K. Klimek [-] , J. Drápal [-] (46. T. Světelský [-] ) - L. Samek [-] , O. Chvátal [-] , Z. Rozkopal [-] , L. Procházka [-] - M. Kübl [-] , P. Paleček [-] -

ŽK: 52. L. Ambroz - 46. Z. Rozkopal .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šebesta Jan - KRATOCHVÍL Milan, VINKLÁREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.