Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otnická tvrz vydržela, i když měla namále


Branky


0

    Otnice hrály podruhé v řadě na domácím hřišti a nechtěly přijít o body, které ještě nikdo z jejich půdy nedokázal odvést. Hosté jsou velice nevyzpytatelný tým a dokáží potrápit jakýkoliv celek soutěže.

 

    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Nechybělo mnoho a došlo k dobytí otnické tvrze. Hosté skutečně téměř našli recept nejen na specifické hřiště, ale i hru domácích. Vše začal již v 8 minutě Pavel Donneberger, který poslal Radslavice do vedení. Domácí ještě do poločasu dokázali srovnat zásluhou Čapka. Jenomže úvod druhé části opět patřil hostům a v 52 minutě šli do vedení, když se opět trefil Pavel Donneberger. Domácím se dlouho nedařilo najít odpověď na vedení hostů, ale ani recept na jejich hru. Až v 80 minutě  vyrovnal Zdeněk Rafaj. Obě mužstva již byla smířena s dělbou bodů. Na ukazateli skóre svítila 90 minuta, k míči se dostal náhradník Špunar a prostřelil hostujícího Kučery. Radost v týmu domácích byla veliká. Špunar byl na hřišti 25 minut, stihl vstřelit branku a za oslavu i žlutou kartu. Ta ho, ale nemusela mrzet. Hosté byli tentokráte velice blízko k tomu, aby Otnice připravili o jejich nedobytnost. Fotbal se však hraje do závěrečného hvizdu a toho dokonale využili domácí k tříbodovému zisku.



Sestavy


TJ Sokol Otnice
P. Navrátil [-] - Z. Rafaj [-] (90. L. Ondra [-] ) , M. Kašpařík [-] , K. Čapek [-] (76. P. Václavek [-] ) , J. Struha [-] , T. Smetana [-] (65. M. Špunar [-] ) , D. Levák [-] , P. Fiala [-] , E. Rafaj [-] , T. Kropáček [-] , J. Kraus [-]

TJ Radslavice
J. Kučera [-] - F. Kyncl [-] , J. Toman [-] (61. J. Donneberger [-] ) , v. Sedlák [-] (64. F. Rogožan [-] ) , J. Posolda [-] - J. Kremlička [-] , P. Donneberger [-] , J. Pytela [-] , J. Konečný [-] , P. Adamec [-] (87. D. Tomášek [-] ) - D. Gryc [-]

ŽK: 90. M. Špunar - 88. D. Tomášek .
Místo: Otnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jelínek Petr - MAREK Daniel, LATENBERG Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.