3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí ztráta Vícemilic


Branky


44. M. Pacanda , 49. M. Vrána , 57. M. Pacanda (p.) - 13. M. Kašpařík , 55. M. Kašpařík , 61. T. Kropáček (p.)
0

       Do Vícemilic přijeli v tradičním dopoledním čase Otničtí fotbalisté, kteří po rozpačitém vstupu do sezony dokázali v posledních dvou zápasech zvítězit a rozhodně nepřijeli domácím, kteří ještě neokusili hořkost porážky, lacino odevzdat body. Fanoušci se mohli těšit na umění elitních okresních útočníků, v dresu hostů nastoupil nestárnoucí kanonýr Michal Kašpařík, v domácím exligový šutér Milan Pacanda.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Kdo očekával že domácí na soupeře od začátku vletí ten se mýlil, byli to právě Otničtí kteří byli v úvodu lepší a po sérii chyb v domácí obraně doletěl centr z pravé strany právě ke Kašpaříkovi, který se osamocený ocitl na malém vápně a bez problémů zavěsil.0:1. To ovšem domácí nakoplo a přikovali soupeře k vlastní bráně, po několika nevyužitých šancích se v závěru poločasu Pacanda uvolnil ve vápně a krásnou střelou vyrovnal. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

 

     Do druhé půle nastoupili aktivně domácí, a když se k odraženému míči v šestnáctce dostal Martin Vrána a akrobaticky ho poslal na branku. Lehkou střelu ovšem brankář hostů neudrží a domácí jdou do vedení. Odpověď hostů na sebe však nenechala dlouho čekat a po standardní situaci vyrovnal opět nehlídaný Kašpařik. Za další dvě minuty se do vápna Otnic protáhl aktivní Masaří,k kterého přistrčil jeden z obránců. Následnou penaltu bez problémů proměňuje Pacanda. Ovšem pokutový kop se v zápětí píská i na druhé straně. Po souboji se stoperem domácích Kargerem padá k zemi Kašpařík a Kropáček z penalty vyrovná na 3:3. Diváci tak mohli vidět v prvních patnácti minutách druhé půle 4 branky, dalších už se ale nedočkali a když několik příležitostí nevyužijí domácí a Kašpařík na druhé straně pálí těsně vedle, končí zápas remízou.



Sestavy


TJ Vícemilice
Z. Karger [-] - M. Masařík [-] , L. Konečný [-] , V. Fajtl [-] - M. Havránek [-] , J. Kürti [-] (89. R. Vrána [-] ) - F. Novotný [-] , M. Pacanda [-] - J. Karger [-] , M. Vrána [-] (72. Z. Lazor [-] ) , T. Sečka [-]

TJ Sokol Otnice
P. Navrátil [-] - Z. Rafaj [-] , M. Kašpařík [-] , P. Václavek [-] , E. Rafaj [-] , M. Špunar [-] , J. Paulík [-] (89. M. Matoušek [-] ) , P. Čermák [-] , P. Fiala [-] , T. Kropáček [-] , J. Kraus [-]

ŽK: 20. P. Václavek , 34. M. Špunar , 68. P. Fiala .
Místo: Vícemilice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - STŘÍŽ Jan, BEDNÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.