2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otnice potvrdily, že doma body nerozdávají


Branky


0

    V Otnicích se střetly dva týmy, které jsou úspěšné na domácím hřišti, kde ještě neprohrály. Naopak venku jim to moc nejde a tak byly karty poměrně jasně rozdány. Statistiky i tentokráte nelhaly a domácí opět zvítězili. Nutno dodat, že jim k tomu hodně napomohli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Od úvodní minuty byli aktivnější hosté. Domácí se snažili dopředu dostávat spíše nakopávanými míči, které byly ve větrné loterii hodně nepřesné. Již v 5 minutě se postavil k trestnému kopu za hranicí šestnáctky Lukeštík, míč poslal přes zeď a jen o centimetry minul branku. V 11 minutě ovšem zaznělo břevno na druhé straně hřiště, když nepovedený centr zleva skončil na této konstrukci branky. V 16 minutě se radovali hosté. Rozehnal přiťukl Vondřichovi, který si to od půlící čáry namířil před vápno domácích a přízemní střelou k tyči překvapil domácího brankáře Navrátila. O minutu později mohli jít hosté do dvoubrankového trháku. Kabele zatáhl míč po pravé straně a přízemní přihrávkou hledal někoho ze tří nabíhajících spoluhráčů. Rozehnal míč sice zasáhl, ale velice slabě a tak ho Navrátil lehce lapil. Ve 25 minutě jdou hosté do přečíslení dva na jednoho, ale hosté stačí odvrátit na roh. Na ten naskočil zcela osamocený Gottvald, ale z malého vápna minul branku. Po tomto okamžiku domácí zvýšili úsilí a několikráte se snažili rychlými průniky ohrozit branku hostů. V 32 minutě zahrávali hosté daleko od své branky. Míč ovšem ztratili a do brejku se dostal Čapek, jehož stíhal Ignačák a ve vápně došlo k jejich střetu, kdy Čapek upadl. Domácí chtěli penaltu, hosté ruku. Ovšem Čapek se zdvihl a mezi stojícími obránci hostů sebral míč a nahrál ho Špunarovi, který neměl problém míč dopravit do prázdné branky. Do konce poločasu jsme viděli jen pár závarů před oběma brankami.

 

      

      Úvod druhé půle byl šťastnější pro domácí. V 50 minutě ztratili hosté míč, když ho špatně odkopl a na Hrušáka se řítil osamocený Čapek a nemýlil se. Míč poslal k tyči a domácí do vedení. Poté jsme viděli marnou snahu hostů s výsledkem něco udělat. Topili se v nepřesnostech. Domácí hráli, co potřebovali, Spoléhali na rychlého Čapka a hostům toho moc nedovolili. V 67 minutě se mohlo měnit skóre. Lukeštík zahrál trestný kop, který propadl k Ignačákovi, který ho prodloužil na Kabelek a ten ho dopravil do sítě. Sudí však viděl ruku jednoho z hráčů a tak branka nebyl a uznána. S celkem nudného průběhu druhé části vybočilo posledních deset minut. Hosté domácí zatlačili a měli několik standardních situací. Ovšem jejich rozehrání bylo katastrofální. Až na pár závarů v pokutovém území, nedokázali Navrátila nijak ohrozit. Domácí si výsledek pohlídali a potvrdili, že se jim doma neskutečně daří. Naopak hosté na vítězství na soupeřově hřišti musí stále čekat.



Sestavy


TJ Sokol Otnice
P. Navrátil [-] - Z. Rafaj [-] , K. Čapek [-] , M. Špunar [-] , J. Struha [-] (38. P. Fiala [-] ) , T. Smetana [-] , P. Václavek [-] , E. Rafaj [-] , J. Kraus [-] (46. J. Paulík [-] ) , T. Kropáček [-] , P. Čermák [-]

FK Drnovice
R. Hrušák [-] - M. Vaškeba [-] , J. Gottvald [-] , J. Ignačák [-] , J. Vondřich [-] - D. Lukeštík [-] , M. Strnad [-] , V. Němec [-] , V. Kučera [-] - P. Kabele [-] , J. Rozehnal [-] (55. M. Petřek [-] ) -

ŽK: 34. T. Smetana , 81. K. Čapek - 18. J. Rozehnal , 54. J. Vondřich , 68. J. Gottvald .
Místo: Otnice. Počet diváků: 87. Rozhodčí: MÜLLER Jan - LAZAR Martin, LATTEMBERG Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.