5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:00

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vícemilice jednoznačně dominovaly


Branky


28. M. Pacanda , 30. M. Havránek , 54. F. Novotný , 75. M. Karabina (vl.) , 92. J. Karger (p.)
0

            Zajímavý duel se hrál v předměstské části Bučovic, kam zavítaly Drnovice. Těm se venku příliš nedaří a tak se chtěly pokusit napravit reputaci právě ve Vícemilicích. Místo  dramatického zápasu však odjely hosté s velkým brankovým přídělem a domácí tak dokázali, že na domácí hřišti jsou téměř neporazitelní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

          Úvod zápasu byl poznamenán nepříjemným zraněním hostujícího Vaškeby, který špatně dopadl a poranil si kotník a již ve 3 minutě musel být odnesen ze hřiště. Tato situace jakoby poznamenal více hosty a než stačily přeskupit své řady, tak se domácí ocitli ve dvou brankových příležitostech, kdy byli sami před brankářem Hrušákem, ale stříleli nepřesně. Domácí poté hrozili hlavně ze standardních situací, kterých měli více než dost, ale až na pár závarů se do žádné velké šance nedostali. Hosté se postupem času přece jen více osmělovali a ve 22 minutě uvolnil Lukeštík Strnada, který byl na chvíli osamocen a z velkého vápna vystřelil a jeho střela, po teči brankáře Kargera, skončila na břevně. To byl poslední světlý okamžik hostů, Ve 28 minutě nechali za zády Pacandu, který běžel sám na Hrušáka a elegantním lobem poslal domácí do vedení. O dvě minuty později se téměř u rohového praporku zmocnil míč Pacanda a jeho nahrávku před branku usměrnil do sítě Marek Havránek a domácí šli do trháku. Domácí zcela ovládli hru a s hosty mohlo být ještě hůře. V 36 minutě přišel zbytečný faul Petřeka a trestný kop Pacandy vyhlavičkoval Karabina. V 41minutě fauloval Pacandu Karabina a sudí nařídil penaltu. Souboj Pacandy s Hrušákem skončil lépe pro hostujícího brankáře, který míč vyrazil.

     Obrázek v druhé části se nezměnil. Domácí byli lepší ve všech směrech a hosté hráli v křeči. Dělali spoustu chyb v rozehrávce a jejich hra byla pomalá. V 54 minutě dal definitivní ráz vývoji zápasu Novotný. Ten se uvolnil na velkém a z úhlu poslal míč nádherně do protilehlé šibenice. V 64 minutě se řítil domácí hráč na Hrušáka, ten vyběhl za velké, míč trefil, ale ten vylétl nad něj a ležící Hrušák ho hlavičkoval před sebe, kde byl Karabina a poslal míč do vlastní sítě. Až poté začali hrát hosté. Domácí byli spokojeni s vývojem zápasu a hodně polevili. V 68 minutě vyprodukovali rychlou akci a nahrávka Lukeštíka před prázdnou branku volala po gólu, ale Polášek snad ze tří metrů přestřelil.  V 74 minutě po standardní situace nehlavičkoval branku z malého vápna Gottvald. O dvě minuty později osamocený Strnad přestřelil. Poslední dramatickou situaci jsme viděli v nastavení, kdy hosté opět faulovali v pokutovém území. K penaltě se postavil Jan Karger a tentokráte nedal Hrušákovi šanci. To byla tečka za jednoznačným zápasem.



Sestavy


TJ Vícemilice
Z. Karger [-] - J. Karger [-] , L. Konečný [-] , V. Fajtl [-] , M. Masařík [-] , E. Havránek [-] - M. Havránek [-] (58. J. Vrána [-] ) , T. Sečka [-] , M. Vrána [-] - F. Novotný [-] (82. Z. Lazor [-] ) , M. Pacanda [-] -

FK Drnovice
R. Hrušák [-] - J. Ignačák [-] , J. Gottvald [-] , M. Vaškeba [-] (11. D. Polášek [-] ) , J. Vondřich [-] - V. Němec [-] , D. Lukeštík [-] , M. Petřek [-] , M. Strnad [-] - M. Karabina [-] , J. Rozehnal [-]

ŽK: 60. T. Sečka - 43. M. Karabina , 53. D. Polášek .
Místo: Vícemilice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - LASOVSKÝ Květoslav, RAUS Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.