Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:00

13.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice popravily Dědice


Branky


0

     Drnovice v ninulém kole utrpěly debakl ve Vícemilicích a tak měly , v posledním domácím zápase, co napravovat. Větší příležitost k tomu nemohly dostat, neboť jejich soupeřem byly Dědice, které se krčí na chvostu tabulky se ziskem jednoho bodu. Utkání se nakonec změnilo v exhibici domácího týmu , která byla zakončena dvouciferným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Samotné utkání začalo zahozenou penaltou Davida Lukeštíka. Ta se kopala ve 2 minutě po faulu na domácího Slezáka. Lukeštíkovi střelu brankář Vymazal vystihl a míč lapil. S domácími tato situace nijak nezatřásla. Ve 4 minutě našel křižní nahrávkou Lukeštík, před brankou osamoceného, Kabeleho a ten neměl problém trefit odkrytou část svatyně hostujícího celku. Domácí si udržovali převahu a v 11 minutě zvýšili své vedení, kdy Lukeštík posadil míč na hlavu Slezáka a ten se z malého vápna nemýlil. Na konci 15 minutě napřáhl ke střele zpoza vápna Pytela a vymetl šibenici hostující branky. Po čtvrt hodině bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Domácí si vytvořili i další šance. Hlavně domácí Kabele dělal obraně Dědic problémy a několikrát se dostal na dostřel Vymazalovi brány, ale situaci řešil buďto špatnou koncovkou anebo střelou. V 30 minutě se řítil sám na Vymazala, ten ho podrazil a kopala se druhá penalta. K té se postavil Karabina. Míč poslal k pravé tyči, kde byl i Vymazal, ale na míč tentokráte nedosáhl. Ve 42 minutě se trefil i Lukeštík a domácí do poločasu nasázeli hostům pět branek.

 

      

     Úvod druhé části to byla branková úroda, která se hned tak nevidí. Domácí během 9 minut vsítili pět branek a v 54 minutě vedli neuvěřitelných 10:0. Trenér Zbořil prostřídal sestavu a na hřiště poslal všechny náhradníky. Než se tito dostali do provozního tempa, tak se hra trochu vyrovnala. S přibývajícím časem však získaly Drnovice jasnou převahu. Tu však dokázaly korunovat pouze jednou brankou, kterou dal v 65 minutě Strnad. Dvakrát hosté vykopávali z prázdné branky, několik jasných šancí lapil Vymazal. Další akce domácích skončili na nepřesné nahrávce a tak se skóre do konce zápasu nezměnilo. Převaha domácích byla jasná a výsledek je ještě pro hosty milosrdný.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice
Zbyněk Zbořil, trenér: "Domácí zápasy jsme na podzim zvládli se 100% bodovým ziskem a průměrem bezmála 5 branek na zápas. Dnešní zápas to potvrdil a borci dnes využili hřiště, počasí a odevzdaného soupeře k dvoucifernému výsledku. Víc to nemá cenu komentovat, bylo to jednoznačné vítězství po jednoznačném průběhu."




Sestavy


FK Drnovice
R. Hrušák [-] - P. Jelínek [-] (54. D. Polášek [-] ) , J. Gottvald [-] , V. Kučera [-] , J. Vondřich [-] (46. V. Němec [-] ) - P. Kabele [-] , R. Pytela [-] (46. M. Strnad [-] ) , D. Lukeštík [-] , M. Karabina [-] , J. Ignačák [-] (49. M. Petřek [-] ) - D. Slezák [-] (54. J. Rozehnal [-] )

TJ Sokol Dědice
M. Vymazal [-] - M. Mašek [-] , T. Sochor [-] , M. Rusňák [-] , M. Höfer [-] - T. Rusňák [-] , J. Dorko [-] , M. Lukášek [-] , J. Staněk [-] (46. P. Höfer [-] ) , D. Křehlík [-] (46. J. Kunst [-] ) - R. Šrotíř [-]

ŽK: 30. M. Vymazal .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - VINKLÁREK Václav, LANDA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.