2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Poddvorov nepřipustil překvapení


Branky


0

Starý Poddvorov přivítal na svém hřišti celek KENu, který v dosavadním průběhu soutěže nebodoval a podařilo se mu pouze dvakrát skórovat. Navíc do Starého Poddvorova přijeli hosté s jedenácti hráči, což se ukázalo v průběhu utkání jako velká komplikace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a rovněž dvě břevna

KEN Veselí v dosavadním průběhu soutěže nebodoval a tak byli diváci zvědaví, jak si domácí borci poradí s tímto soupeřem v jednoznačné roli favorita. I přesto, že domácím chybě několik stabilních hráčů základní sestavy. Skóre utkání se mohlo měnit už v 10.minutě, ale domácí Žurovec trefil břevno. Hosté byli o chvíli později v šanci, která zaváněla gólem. Promrhali ji a tak přišel ze strany domácích trest v podobě úvodní branky utkání, kterou vsítil Radek Gebauer - 1:0. Právě probíhala 23.minuta. Při této brance se hostům zranil i brankář. A protože hosté dorazili k utkání v jedenácti hráčích, musel do branky hráč z pole. Domácí si s touto výhodou dokázali poradit už za devět minut, když se prosadil střelec posledních zápasů Starého Poddvorova Lukáš Kašík. Ve 32.minutě navýšil náskok domácích na 2:0. Hráči ze Zarazic, i když hráli v oslabení, utkání nezabalili a ještě do poločasu mohli vstřelit branku, ale Páč se prosadit nedokázal. Domácí v závěru prvního poločasu mohli navýšit skóre, ale trefili opět břevno. A tak se do kabin docházelo za stavu 2:0.

Nezáživná druhá půle

Domácí nastoupili do druhé poločasu nekoncentrovaní, utkání ztratilo náboj a tak se o jediné vzrušení druhého poločasu postaral hostující Páč, který inkasoval za kritiku rozhodčí červenou kartu. Hosté tedy dohrávali v devíti a mohli inkasovat potřetí, ale Radek Žurovec orazítkoval opět pouze břevno. Hosté ze Zarazic opět nezískali ani bod a jejich situace v Okresním přeboru začíná být vážná.



Sestavy


TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - P. Bařina [-] (82. A. Horňák [-] ) , O. Žurovec [-] , R. Svoboda [-] , H. Huy [-] (82. L. Havlík [-] ) , R. Žurovec [-] , J. Novák [-] , R. Gebauer [-] , T. Cupal [-] (86. J. Gertner [-] ) , D. Krupica [-] , L. Kašík [-]

TJ KEN Veselí nad Moravou
S. Jurček [-] - P. Kočiš [-] , R. Kubica [-] , A. Štůral [-] - O. Žádník [-] , P. Hozák [-] , M. Kunovjánek [-] , R. Runkas [-] - J. Chudík [-] , K. Staněk [-] , P. Páč [-]

ŽK: 54. P. Páč , 85. A. Štůral . ČK: 57. P. Páč .
Místo: St.Poddvorov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VAVŘINOVÁ Gabriela - JAHODA Jiří, ŘIČICA Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.