3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice na svém hřišti porazila Kostelec a získala další body


Branky


3. T. Lípa , 51. M. Popelka , 75. T. Lípa - 78. R. Bužek
0

V 7. kole okresního přeboru se střetly dva týmy z opačných konců tabulky. Domácí Strážnice, které vstup do sezony vyšel na výbornou, přivítala trápící se Kostelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba v úvodu ovlivnila skóre prvního poločasu

Úvod utkání se odehrával ve středu pole, ale už ve 3. minutě Kostelec hrubkou v rozehrávce připravil šanci pro kanonýra Tomáše Lípu. Ten šancí nepohrdl a samostatný nájezd přetavil ve vedoucí gól domácích. O chvíli později mohlo být s hosty z Kostelce ještě hůř, neboť Lípa opět postupoval sám na brankáře. Šalomoun v brance hostí však vytasil skvělý zákrok a šanci zneškodnil. Kostelec se po hrůzostrašné desetiminutovce vzpamatoval a začal také útočit. Do největší šance se dostal Dušan Horák, když se po přihrávce Ondry Křižky dostal sám před domácího brankáře. Skákající míč však nedokázal usměrnit a ten skončil nad brankou. V závěru poločasu na hřišti vzplály emoce, protože zákrok domácího záložníka Gajdy na Černého volal podle hostí (vzhledem k sudím nastavenému metru) po více než žluté kartě. Do kabin přesto odcházeli domácí s jednobrankovým náskokem a oba týmy v jedenácti hráčích.

Strážnice trestala chyby, Kostelec zbytečně kazil

Úvod druhé půle zcela jasně patřil hostům z Kostelce, kteří měli herní převahu, ale jak je jejich zvykem opět trestuhodně chybovali v rozehrávce, tentokráte Kotásek odevzdal míč Lípovi, který po souboji s Černým předložil míč zcela volnému Markovi Popelkovi, pro nějž nebyl problém z malého vápna překonat Šalomouna. Domácí dvoubrankové vedení přivedlo do stavu, kdy si mysleli, že se nemůže nic stát. A tak se opět hrál fotbal jen na domácí branku, ale Kostelec spoustu nadějných akcí zazdil nepřesnou finální přihrávkou, případně vlastní zbrklostí. O osudu utkání definitivně rozhodla 75.minuta, kdy si slabší chvilku vybral hostující brankář Šalomoun a rozehrávkou namazal Tomáši Lípovi na 3. gól. Naděje Kostelce ještě na chvíli v 78. minutě vzkřísil stoper Radek Bužek, když ranou z trestného kopu snížil na 3:1, ale nedůraz v soupeřově vápně znamenal, že Kostelec se na dostřel domácím již nedostal. Utkání tak skončilo vítězstvím domácích 3:1 a Kostelec mohl jen litovat spousty hrubých chyb, kterými umožnil domácím utkání bez problémů ovládnout.



Sestavy


TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , M. Popelka [-] (84. Š. Brákora [-] ) , L. Mička [-] , Z. Vávra [-] , P. Běloch [-] (75. O. Kopunec [-] ) , J. Černoch [-] , K. Holek [-] (61. M. Tomeček [-] ) , T. Lípa [-] , J. Gajda [-]

SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - P. Borkovec [-] , M. Kotásek [-] (61. P. Lecián [-] ) , J. Kvaltin [-] , J. Černý [-] , R. Bužek [-] , D. Horák [-] (82. D. Veleba [-] ) , O. Křižka [-] , T. Prachař [-] , R. Hochman [-] , D. Horák [-]

ŽK: 15. Z. Vávra , 45. J. Gajda - 18. D. Horák , 23. P. Borkovec .
Hráči zápasu: T. Lípa - R. Bužek .
Místo: UT Strážnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOLÁŘ Roman - DUFEK Tomáš, BITTNER Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.