Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice v přestřelce získaly všechny body


Branky


0

Minulý týden zvítězily Mikulčice na půdě Uhřic a chtěly domá potvrdit zisk těchto bodů. Do Mikulčic zavítal tým Vracova, kterému se v letošním průběhu Okresního přeboru nedaří. A byli to právě domácí, kterým se utkání střelecky povedlo a získali všechny tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mikulčice vedly o poločase o jednu branku

Domácí potřebovali nutně bodovat, aby nezůstali připoutáni ke dnu tabulky a svou cestu za třemi body zahájili již v 15.minutě, ve které se prosadil domácí útočník Josef Anovčin - 1:0. Hosté dokázali sice hned v 17.minutě srovnat a to jejich kanonýrem Petrem Lopraisem na 1:1, ale domácím se tato branka překážkou nestala. Domácí byli ovšem stále lepším týmem, ale nedokázali proměnit gólové šance. Změnu skóre tak přinesla 34.minuta, kdy získal vedení na stranu domácích Patrik Jánoš, který se prosadil střelou pod břevno. Za tohoto stavu odcházela obě dvě mužstva do kabin.

Domácí nepřipustili drama a v pohodě dokráčeli pro všechny body

Když se hned na začátku druhého poločasu gólově prosadil domácí Michal Vacenovský a navýšil náskok domácích na 3:1, přinesl tím klid na kopačky svého týmu, který mohl pokračovat v dobývání hostující branky. 55.minuta znamenala navýšení skóre už na 4:1. To se prosadil Pavel Šalša a s hosty to vypadalo velmi bledě. Vracov byl všude pozdě, nestíhal lépe hrajícím Mikulčicím. Sice se hostům poveslo snížit v 64.minutě, když si domácí vstřelili vlastní branku, ale to bylo vše, co Vracov předvedl. A tak měli poslední slovo domácí. V 76.minutě se trefil domácí kapitán Filip Pochylý a uzavřel skóre utkání v poměru 5:2. Mikulčicícm se tak povedlo potvrdit získání všech tří bodů z půdy v Uhřicích, které je udržely v kontaktu s týmy před nimi. Vracova se naopak přiblížil spodním patrům tabulky. O víkendu bude mít Vracov možnost napravit svá poslední zaváhání v sousedském derby s rezervou Bzence.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - M. Jakubíček [-] , P. Šalša [-] , J. Anovčín [-] , F. Pochylý [-] (77. L. Hubáček [-] ) , P. Jánoš [-] (85. L. Brdíčko [-] ) , M. Novák [-] , M. Vacenovský [-] , J. Pitzinger [-] , O. Hubačka [-] , I. Šuga [-]

FC VRACOV
R. Linhart [-] - T. Vašina [-] (44. S. Kadleček [-] ) , J. Řihák [-] , P. Machala [-] , D. Zálešák [-] - P. Šona [-] , I. Mezihorák [-] , T. Kudlík [-] , R. Mlček [-] - Š. Loprais [-] , P. Loprais [-] -

ŽK: 81. L. Hubáček .
Místo: Mikulčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYBECKÝ Marek - SVOBODA Jaroslav, BEZDĚK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.