2:2
(2:0)
63. L. Smílek
65. T. Valihrach (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec neprodloužil vítěznou sérii. Uhřice si vezou bod


Branky


5. R. Šifel , 23. L. Vajdík - 63. L. Smílek , 65. T. Valihrach (p.)
0

Tým Bzence přivítal v Těmicích nepříjemné Uhřice. Domácí chtěli navázat na svou formu z minulých utkání, kdy v posledních třech utkáních získali všech devět bodů a navíc konto soupeřů zatížili 14-ti brankami. Hosté chtěli po dvou porážkách získat důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Bzence získala dvoubrankový náskok

Domácí rezerva nastoupila do utkání s posilami. Radek Šifel, David Šmahaj nebo Petr Kasala měli svým výkonem přispět k zisku všech bodů. A ke všem bodům je nasměrovala trefa už v 5.minutě, kterou zařídil Radek Šifel. Rezerva Bzence byla nadále aktivnější a pohyblivější a nedala Uhřicím mnoho prostoru k ohrožení branky. A když ve 23.minutě zvýšil Lukáš Vajdík už na 2:0 vypadalo s hosty z Uhřice velmi špatně. Do poločasového hvizdu mohli domácí své skóre několikrát navýšit, ale proti byl brankář hostí Mokrý, který svůj tým podržel. Do kabin odcházeli soupeři tedy za stavu 2:0.

Soupeři stačily k vyrovnání dvě minuty

O poločase provedl tým z Uhřic jednu změnu v sestavě. To Lukáš Hořava nahradil Zdeňka Vlacha a na hře hostí to bylo poznat. Hosté začali být aktivnější, dělali domácím problém a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. To probíhala právě 63.minuta, ve které se hosté dostali zásluhou Lukáše Smílka na dostřel domácím 2:1. Neuběhla ani minuta, rezerva Bzence faulovala v pokutovém území, hosté získali možnost zahrávání pokutového kopu a zkušený Tomáš Valihrach se nemýlil. Srovnal poměr branek na 2:2 v 65.minutě. Domácí rezerva se poté snažila strhnout vítězství na svou stranu, ale ani Petr Kasala, který v Krajském přeboru sází jednu branku za druhou, nebyl tím, komu by se to povedlo. A tak utkání skončilo remízou 2:2 a domácí tak nezískali čtvrtou výhru v řadě.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - P. Ficek [-] (69. P. Ebringer [-] ) , T. Dulovecz [-] , J. Fišer [-] - L. Vajdík [-] (88. K. Kosíř [-] ) , M. Soukup [-] (75. T. Zlámal [-] ) , D. Šmahaj [-] - M. Kůřil [-] - P. Kasala [-] , R. Šifel [-] , R. Andrýsek [-]

SK Uhřice
J. Mokrý [-] - R. Konečný [-] , T. Valihrach [-] - Z. Hojač [-] , J. Rotrekl [-] - L. Smílek [-] , J. Neumann [-] - T. Zeman [-] , M. Kopřiva [-] , T. Hořava [-] , Z. Vlach [-] (46. L. Hořava [-] )

ŽK: 25. D. Šmahaj , 65. P. Ficek - 33. Z. Hojač , 37. T. Zeman .
Místo: Těmice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÝBL Jiří - VOJTEK Lukáš, LUSKAČ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.