Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 12:00

8.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhřice vezou tři body. Sedm branek na půdě Moravan zavánělo ručníkem pro domácí


0

Nečekaný průběh utkání nabídl duel týmů, které byly sousedy v tabulce. Hostující Uhřice přejely domácí Moravany, které jsou jen odvarem týmu z loňské sezóny, kdy se jejich domácí tvrz stala prakticky nedobytnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desáté minutě vedli hosté už o dvě branky

Lepší vstup do utkání si mužstvo snad ani nemůže přát. Uhřice vedli v první desetiminutovce utkání už o dvě branky a domácí se zcela sesypali. V probíhající 3.minutě se hosté ujali vedení 0:1, když se trefil Daniel Hroudný. Už za šest minut a to přesně v 9.minutě přidali hosté druhou branku zásluhou Jana Rotrekla a bylo to 0:2. Na domácí tým spadla deka nebyli schopni vůbec ničeho a tak hosté navýšil skóre těsně před odchodem do kabin na 0:3. Autorem branky se stal ve 44.minutě Radek Konečný.

Domácí rezignovali, hosté z Uhřic se bavili

Uhřice si svým vybudovaným poločasovým náskokem k sobě přitáhly klid a pohodu a druhý poločas proměnily v zábavu a hru. K tomu jim dopomohla branka ve 48.minutě, kterou zaznamenal kanonýr Uhřic Jakub Neumann, která znamenala vedení 0:4. S domácími to nevypadalo vůbec dobře. Jak trefně poznamenal Roman Klimeš: "Připadal jsem si jako na utkání, kde proti sobě hrají muži a žáci. A já jsem byl v roli žáka!". Těžko uvěřitelný průběh utkání ovšem nekončil. Hosté svou hrou dál trápili domácí a své skóre postupně navyšovali. V 57.minutě se prosadil podruhé v utkání mladík Daniel Hroudný a hosté vedli 0:5. 70.minuta znamenala druhý zásah Jana Rotrekla a celkově šestý zásah Uhřic. V 85.minutě se pak prosadil střídající Adam Kramář a završil účet utkání s hrozivým skóre pro domácí v poměru 0:7. A tak je to další domácí utkání, ve kterém Slavoj absolutně vyhořel.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Moravany
Roman Klimeš - stoper domácích: Tohle nepamatuji. Tohle se mě za celou mou kariéru netýkalo. A v samotném závěru kariéry tohle zažiju. Uhřice trefily první dvě gólové příležitosti a pak jsme se absolutně sesypali. Připadal jsem si, že jsem na utkání žáků, kteří hrají proti mužům. Více není co dodávat.




Sestavy


TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] - M. Bařina [-] , M. Drobilík [-] , M. Ficek [-] , R. Klimeš [-] - J. Holeček [-] , L. Pintera [-] , M. Měsíček [-] (46. J. Bochýnek [-] ) , A. Rotrekl [-] (38. J. Zýbal [-] ) - P. Zbořil [-] (70. R. Hudec [-] ) , L. Možíš [-]

SK Uhřice
J. Mokrý [-] - R. Konečný [-] , T. Valihrach [-] - J. Rotrekl [-] - L. Smílek [-] , J. Neumann [-] - T. Zeman [-] , M. Kopřiva [-] (77. A. Spálovský [-] ) , T. Hořava [-] , D. Hroudný [-] (81. R. Pěnčík [-] ) , L. Hořava [-] (71. P. Kramář [-] )

ŽK: 36. M. Měsíček , 38. M. Bařina , 60. P. Zbořil - 65. L. Hořava .
Místo: Moravany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROTTER Karel - RIEDL Milan, DANĚČEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.