0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sousedském derby získala všechny body rezerva Bzence


Branky


0

Vracov přivítal na svém pažitu béčko Bzence a přál si, aby právě v tomto okresním derby došlo ke zlomu v podobě zisku důležitých bodů. Hosté dorazili opět s některými posilami ze svého áčka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení brankou Lukáše Vajdíka

Na vracovském pažitu se hrálo vyrovnané a pohledné utkání. V jeho úvodu zahrozil střelou z voleje domácí kanonýr Petr Loprais, ale jeho střela si nenašla cestu mezi tři tyče. Poté hosté zahrávali dva trestné kopy z rohu velkého vápna, ale ani jeden nedostal přívlastek gólový. V 11.minutě mířil po přihrávce Šimona Lopraise Petr Loprais opět vedle. Změnu skóre přinesla 15.minuta, ve které si hostující Lukáš Vajdík prohodil míč mezi dvěma domácími obránci a zblízka prostřelil Linharta k pravé tyči. Hosté se ujali vedení 0:1. Tato branka byla jedinou v prvním poločase a to i přes snahu Vracova, která vyústila v závěru prvního poločasu v nastřelenou tyč Petrem Lopraisem z těžkého úhlu. Domácí střelec zaměstnával obranu hostí nejvíce, ale jeho střely šly většinou mimo. 

Hosté zvýšili náskok a vedení si pohlídali

Také ve druhém poločase se hrál slušný fotbal se šancemi na obou stranách. Jak domácí Vracov, tak i hosté ze Bzence ovšem žádnou nedokázali přetavit v branku. Ta padla v 70.minutě utkání a vstřelil ji hráč Bzence Robert Janás a navýšil vedení hostů na 0:2. Hosté si přivezli do Bzence některé hráče A týmu jako například Davida Šmahaje, Michala Kůřila nebo Tomáše Zlámala. Domácí podali dobrý výkon, ale měli střeleckou smůlu. A tak ani v tomto utkání nedokázali přerušit sérií nezdarů a zůstávají v dolní polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC VRACOV
Jiří Kudlík st. - předseda Vracova: Řekl bych, že se hrál celkem slušný fotbal. Hosté sice přijeli s hráči A týmu, ale my jsme se jich nezalekli a byli jsme vyrovnaným soupeřem. Vypracovali jsme si i některé dobré střelecké pokusy, ale bez gólového efektu.




Sestavy


FC VRACOV
R. Linhart [-] - S. Kadleček [-] , J. Řihák [-] , M. Sedlák [-] , P. Machala [-] - P. Šona [-] , R. Mlček [-] , D. Zálešák [-] , I. Mezihorák [-] - P. Loprais [-] , Š. Loprais [-] (88. Z. Kocurek [-] ) -

TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - M. Dulovecz [-] , R. Janás [-] , M. Kůřil [-] , L. Vajdík [-] , M. Soukup [-] , D. Šmahaj [-] , T. Zlámal [-] , J. Vajdík [-] (45. J. Fišer [-] ) , T. Dulovecz [-] , P. Ebringer [-] (83. K. Ebringer [-] )

ŽK: 55. M. Sedlák - 25. P. Ebringer .
Hráči zápasu: I. Mezihorák - L. Vajdík .
Místo: Vracov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLÁŘ Roman - DUFEK Tomáš, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.