Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatobořice v přestřelce s Mikulčicemi braly díky závěru všechny tři body


Branky


38. Z. Koch , 44. Z. Pazderka , 72. R. Žandovský , 90. R. Valenta - 10. P. Jánoš , 21. M. Novák , 69. F. Pochylý (p.)
0

Svatobořice přivítaly zlepšující se Mikulčice, které v posledních dvou kolech braly všech šest bodů. I vtomto utkání šly Mikulčice brzy do trháku, když už vedly 0:2, ale tento svůj náskok neudržely ani do poločasu. Utkání nakonec rozhodla branka v poslední minutě utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas přinesl čtyři branky

Hosté začali ve svižném tempu, dobře kombinovali a byli nebezpeční i ve vápně. Převážně hrozili z velmi dobře kopaných rohových kopů a standardních situací. Z toho taky vyústila první branka utkání, kdy po zahraném rohovém kopu Šalšou na vzdálenější tyč hlavičkoval Patrik Jánoš a hosté se ujali v 10.minutě vedení 0:1. Hosté měli chuť a dále se tlačili do brankových situací. Po faulu na hostujícího hráče pár metrů za šestnáctkou zahrávali další standardní situaci. Tato standardní situace ze 21.minuty znamenala vedení hostí už 0:2. Branku zaznamenal Michal Novák. Hosté hráli pěkný fotbal a domácí tým do ničeho nepouštěli. Přesto se domácí prosadili v závěru prvního poločasu a to hned dvakrát. Nejprve se radoval Zdeněk Koch, který snížil ve 38.minutě na 1:2 a ve 44.minutě už bylo srovnáno. Střelcem vyrovnávací branky na 2:2 byl Zdeněk Pazderka.

Drama rozhodl v poslední minutě domácí Valenta

Druhý poločas se hrál ve stejném duchu jako první. Obě mužstva měla chuť do hry a hrál se oboustranně kvalitní rychlý fotbal. A byli to opět hosté, kteří se ujali vedení. Ve vápně byl atakován hostující hráč Šalša a následovala penalta. Tu hosté bezpečně proměnili a Filipem Pochylým strhli vedení na svou stranu - 2:3. Domácím vyšlo střídání, kdy za zraněného Holuba poslal na hřiště Radka Žandovského a ten se za pár minut na hřišti odvděčil vyrovnáním na 3:3. Při aktivní hře obou týmů se čekalo, že někdo strhne vítězství na svou stranu. Byli to domácí, kteří v 90. minutě skórovali. Míč se dostal k odkrytému a nikým nehlídanému Robinu Valentovi a ten se zblízka nemýlil a vstřelil rozhodující branku utkání - 4:3. Na okresní přebor šlo o kvalitní utkání se spoustou fotbalových okamžiků.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
Marek Svozil - trenér Svatobořic: Čekali jsme, že to nebude lehké utkání. Mikulčice posbíraly z posledních dvou zápasů 6 bodů a to chtěly svým dobrým výkonem potvrdit i u nás. Tým mají určitě na to, aby hrály v horní polovině tabulky. Svoji formu potvrzovali hosté i zkraje zápasu, kdy se dostali do dvoubrankového vedení. Naši kluci makali jeden za druhého a svým obětavým výkonem nakonec dotáhli utkání do šťastnějšího konce pro nás.




Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - P. Staňa [-] , L. Lunga [-] - V. Hutta [-] , L. Toman [-] , Z. Pazderka [-] , J. Kačer [-] (76. J. Michna [-] ) , S. Pekárek [-] , R. Valenta [-] - P. Holub [-] (59. R. Žandovský [-] ) , Z. Koch [-] (90. M. Změlík [-] ) -

TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - P. Šalša [-] (69. T. Konečný [-] ) , J. Anovčín [-] (89. L. Hubáček [-] ) , M. Konečný [-] , F. Pochylý [-] , P. Jánoš [-] , M. Novák [-] (46. M. Sloboda [-] ) , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-] , I. Šuga [-]

ŽK: 51. V. Hutta - 29. J. Pitzinger , 39. V. Čechovský , 69. J. Anovčín .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOLF Rudolf - VONDRYSKA Luboš, ŘIČICA Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.