Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice válí. Tentokrát veze všechny body z Dolních Bojanovic


Branky


0

Už čtvrtý vítězný korálek navlékla na svou vítěznou šňůru Strážnice, která už o poločase rozhodla o tom, že si odveze všechny body. Střelecky se blýskl Tomáš Lípa, který během první půle dosáhl hattricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli v desáté minutě už o tři branky

Domácí Bojanovice naposledy plně bodovaly v utkání s Veselím a ani toto utkání nepřineslo změnu. Obzvláště po divokém úvodu, ve kterém si hosté ze Strážnice udělali v Bojanovicích střelnici a přesnými trefami přesně zacílili do terče, kterým se stala svatyně Dolních Bojanovic. Ve 5.minutě se trefil hostující Tomáš Lípa a hosté se ujali vedení. 9.minuta znamenala další trefu hostí. Branku zaznamenal Pavel Harašta. A aby toho nebylo málo, tak hned v 10.minutě vstřelil svou druhou branku hostující Tomáš Lípa a hosté vedli 0:3. Domácím se sice podařilo snížit na 1:3, když snižoval ve 20.minutě Jiří Stávek, ale hosté dokázali znovu odskočit na rozdíl tří branek, které znamenaly stav skóre v poměru 1:4. To probíhala 33.minuta a s domácím celkem to nevypadalo vůbec dobře. Čtvrtou branku hostí zaznamenal Tomáš Lípa, který během necelých třiceti minut dokázal zaznamenat hattrick. Zároveň to byla jeho již dvanáctá podzimní trefa, kterou si zajistil náskok na vedoucí pozici mezi střelci této soutěže. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:4.

Strážnice drama nepřipustila

Po změně stran už nedošlo k nějakému dramatu. Hosté si průběh utkání dokázali pohlídat i přes snížení domácích v 73.minutě, ve které se prosadil Vladimír Blaha a uzavřel tak celkový součet ve skóre v poměru 2:4.



Sestavy


SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - O. Stávek [-] , F. Seják [-] , M. Veselý [-] (80. S. Geschwandtner [-] ) - M. Bohun [-] , M. Dvořák [-] (32. J. Seják [-] ) , J. Stávek [-] , P. Půlkrábek [-] - V. Blaha [-] , P. Bohun [-] (80. J. Košutek [-] ) , A. Tomaštík [-] (65. K. Kučí [-] ) -

TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , M. Tomeček [-] (70. M. Popelka [-] ) , L. Mička [-] (46. P. Běloch [-] ) , Z. Vávra [-] , K. Holek [-] (63. J. Varsamis [-] ) , J. Černoch [-] , Z. Čech [-] , T. Lípa [-] , J. Gajda [-]

ŽK: 79. T. Lípa .
Hráči zápasu: T. Lípa .
Místo: D.Bojanovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZIMA Jakub - ZÍMA Zbyněk, RAMBOUSEK Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.