3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždánice si udržely vedení v tabulce. Nenkovicím nadělily na cestu tři branky


Branky


0

Nenkovice přijely s přáním bodovat, ovšem domácí Ždánice drama nepřipustily a udržely si vedení v Okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Ždánicím se povedl start do tohoto utkání a už v 18.minutě se po přihrávce Snášela prosadil David Horňák - 1:0. Této brance ovšem předcházely situace, které mohly Nenkovice přetavit v branky, ovšem neúspěšně. Nenkovice tak mohlo mrzet neproměnění těchto situací. Ještě více pak ve 37.minutě, kdy domácí Ždánice odskočily už na rozdíl dvou branek, když se trefil Petr Ruban z rohového kopu. Za stavu 2:0 se odcházelo do kabin, s čímž mohli být spokojeni především domácí.

Domácí si průběh utkání pohlídali

Ve druhém poločase byli aktivnější domácí a svou převahu korunovali uř v 59.minutě, když se prosadil František Snášel, který zvyšoval už na 3:0. Hosté se na zvrat nezmohli, obzvláště v situaci, ve které se ocitli. Utkání museli dohrávat v deseti hráčích, jelikož se po vystřídání dvou hostujících hráčů zranil kanonýr Nenkovic Matěk Zálešák. Domácí kontrolovali průběh druhého poločasu, Nenkovice do ničeho vážnějšího nepustili a sami mohli navýšit skóre utkání, ale své gólové příležitosti nevyužili. Utkání tak skončilo za stavu 3:0 a znamená to, že se Ždánice udržely na vedoucí pozici Okresního přeboru a dál čeří vody této soutěže. Naproti tomu Nenkovice jsou na opačném pólu tabulky, ze které by se rády dostaly. Příležitost budou mít příští týden, kdy doma přivítají skvěle hrající Strážnici s nejlepším střelcem soutěže Tomášem Lípou.



Sestavy


TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - P. Strmiska [-] , P. Ruban [-] , P. Lánc [-] - R. Ždánský [-] (90. M. Pavlech [-] ) , D. Horňák [-] (86. J. Ondříšek [-] ) , D. Klíč [-] , V. Kopeček [-] , P. Čadílek [-] (79. P. Světlík [-] ) - F. Snášel [-] , P. Handlíř [-] (82. T. Komárek [-] )

TJ Sokol Nenkovice
M. Zálešák [-] - R. Frelich [-] , J. Polcr [-] , L. Kludák [-] (65. D. Pospíšil [-] ) , T. Hrabal [-] , M. Zálešák [-] , M. Černohorský [-] , D. Pospíšil [-] , R. Stehno [-] (70. M. Černohorský [-] ) , P. Kováč [-] , J. Mezihorák [-]

Místo: Ždánice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HORŇÁČEK Kamil - FRIDRICH Radim, MASAŘÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.