6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice válí, KENu nadělila kanára


Branky


21. M. Tomeček , 30. T. Lípa , 34. K. Holek , 62. T. Lípa , 65. P. Běloch , 78. T. Mlýnek
0

Strážnice je v posledních utkáních mimořádně úspěšná a svou formu potvrdila i v utkání proti KENu. Naproti tomu KEN je v naprosté krizi a určitě by rád, aby podzimní část soutěže nabrala konečné podoby. Poslední pozice a nula v kolonce body z devítí utkání je velmi alarmující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky určily ráz utkání

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, ale domácím netrvalo dlouho a po zahřívacím úvodu převzali otěže utkání pevně do svých rukou. Přesně dvacet minut trvaly naděje hostí. 21.minuta už naklonila misky vah na stranu Strážnice. Milan Tomeček byl tím, kdo otevřel účet utkání - 1:0. Tomáš Lípa, nejlepší střelec soutěže, zvyšoval ve 30.minutě na 2:0 a 34.minuta znamenala vedení domácích už 3:0. Autorem třetí branky se stal Karel Holek. Domácím tak stačila čtvrthodina z prvního poločasu, aby vpodstatě rozhodli o průběhu celého utkání. Za stavu 3:0 se tedy odcházelo do kabin.

I ve druhém poločase padly tři branky

Druhý poločas už byl ze strany domácích dominantní. Hosté ze Zarazic nic nevymysleli a stali se sparingpartnery pro domácí Jiskru v nedělním odpoledni. Jiskra napodobila svou střeleckou efektivitu z prvního poločasu, když jí stačila čtvrthodinka ke vstřelení dalších tří branek. V 62.minutě se trefil podruhé v utkání domácí kanonýr Tomáš Lípa a zvyšoval na 4:0. 65.minuta znamenala vedení 5:0. Trefu zaznamenal Pavel Běloch. Poslední brankou utkání pak byl zásah Tomáše Mlýnka, který se prosadil v 78.minutě. Domácí Strážnice tak potvrdila svou mimořádnou formu a hostům ze Zarazic nadělila pověstného kanára. Zatímco domácím se daří, tak hosté v dosavadním průběhu soutěže nezískali ani bod z dosavadních devíti utkání a jejich situace začíná být velmi vážná. 



Sestavy


TJ Jiskra Strážnice
D. Janík [-] - K. Holek [-] (58. J. Varsamis [-] ) , J. Mašina [-] , M. Tomeček [-] (46. P. Harašta [-] ) , L. Mička [-] , Z. Vávra [-] , P. Běloch [-] (66. O. Kopunec [-] ) , J. Černoch [-] , Z. Čech [-] (46. M. Popelka [-] ) , T. Lípa [-] (73. T. Mlýnek [-] ) , J. Gajda [-]

TJ KEN Veselí nad Moravou
J. Chudík [-] (66. S. Jurček [-] ) - R. Kubica [-] , A. Štůral [-] , P. Kuryviál [-] , P. Kočiš [-] - M. Kunovjánek [-] (71. M. Ťok [-] ) , K. Staněk [-] (60. P. Brumla [-] ) , R. Runkas [-] , O. Žádník [-] - L. Janík [-] , M. Tobiáš [-]

ŽK: 6. Z. Vávra - 27. R. Kubica , 45. M. Kunovjánek , 51. O. Žádník , 57. M. Tobiáš .
Místo: UT Strážnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÝBL Jiří - KUKULA Ladislav, MAJER Radovan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.