Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalších sedm branek. Uhřice nadělovaly Vracovu


Branky


0

Po výhře v Moravanech v poměru 7:0 nadělil domácí celek Vracovu dalších sedm branek. Po třech brankách se v uhřickém dresu prosadili Jakub Neumann a Lukáš Smílek. Vracovu se v posledních kolech nedaří a jeho pozice začíná být vážnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uhřice získaly luxusní náskok

Domácím Uhřicím se vydařil vstup do utkání a už v 6.minutě se prosadili zásluhou Lukáše Smílka - 1:0. Uhřice byly i po brance aktivní a svou převahu korunovaly už v 17.minutě, ve které zaznamenal svou druhou trefu v utkání Lukáš Smílek - 2:0. Uhřice se po druhé brance uvolnily, začaly jednoznačně kralovat a užívaly si utkání jako v minulém týdnu v Moravanech.  Branky ovšem přišly až v závěru prvního poločasu. Tomáš Hořava ve 37.minutě zvyšoval na 3:0, a když už ve 38.minutě navýšil skóre domácích na 4:0 Jakub Neumann, byli hosté z Vracova zralí na ručník. Poločasové skóre 4:0 bylo jasným vyjádřením poměru na hřišti v Uhřicích.

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu

I ve druhém poločase byl domácí celek jednoznačně lepším týmem, kraloval na hřišti, hrál pohledný fotbal. Vracov se k ničemu nezmohl a tak to byli domácí, kteří navyšovali skóre. V 51.minutě se prosadil Jakub Neumann, pro kterého to byla druha trefa v utkání - 5:0. 55.minuta znamenala hattrick pro domácího Lukáše Smílka, který zvyšoval na 6:0 pro Uhřice. A aby nezůstal Lukáš Smílek osamocen ve vstřelení hattricku, tak se k němu připojil Jakub Neumann, který v 75.minutě upravil skóre na 7:0 pro "naftaře". Tento stav vydržel až do konce utkání. Domácí celek tak ve dvou utkáních docílil úctyhodných čtrnácti vstřelených branek a svou střeleckou formu pojede v příštím týdnu potvrdit na hřiště do Svatobořic. Vracov se v příštím týdnu bude pokoušet o zisk bodů na hřišti v Moravanech.

Mikulčice polevily, ale hosté na body nedosáhli

Kostelece se ve druhém dějství pokusil o změnu výsledku. V 51.minutě se stal autorem branky Dušan Horák a snížil skóre utkání na 3:1. Domácí celek nepůsobil s takovým přehledem jako v prvním poločase. Polevil v úsilí a hosté toho nadále využívali. Ovšem žádnou ze svých akcí nedotáhli do podoby gólové. Navíc jejich snahu o změnu narušil Michal Novák, který zajistil domácím opět třígólový náskok, když v 61.minutě zvyšoval na 4:1. Domácí mohli poté své skóre navýšit, ale žádnou branku již nedokázali vsítit. Závěrečné slovo si tak vzali hosté, když se v 90.minutě prosadil Oldřich Talaš a uzavřel účet utkání na konečných 4:2. V příštím kole zajíždí Mikulčice na hřiště nováčka do Dolních Bojanovic. Kostelec bude usilovat o vyšší příčky v tabulce v utkání s Bzencem, kterému se velmi daří.



Sestavy


SK Uhřice
J. Mokrý [-] - R. Konečný [-] (77. J. Strmiska [-] ) , T. Valihrach [-] - J. Rotrekl [-] - J. Neumann [-] , L. Smílek [-] - T. Zeman [-] (63. P. Kramář [-] ) , M. Kopřiva [-] , T. Hořava [-] (72. A. Spálovský [-] ) , R. Pěnčík [-] (63. Z. Hojač [-] ) , L. Hořava [-]

FC VRACOV
R. Linhart [-] - P. Machala [-] , S. Kadleček [-] (80. T. Vašina [-] ) , J. Nygrýn [-] , J. Řihák [-] - D. Zálešák [-] , R. Mlček [-] , T. Kudlík [-] , I. Mezihorák [-] - Š. Loprais [-] (60. Z. Kocurek [-] ) , P. Šona [-] -

ŽK: 34. P. Šona , 65. P. Machala , 67. J. Nygrýn .
Místo: Uhřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VAVŘINOVÁ Gabriela - ZÍMA Igor, MEDUNA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.