0:2
(0:1)
32. Š. Loprais
90. M. Ficek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vracov veze překvapivě body z Moravan


Branky


32. Š. Loprais , 90. M. Ficek (vl.)
0

Moravanům se na domácím hřišti letos vůbec nedaří a toto utkání se nestalo výjimkou. Hosté po sérii neúspěchů naplno bodovali, díky čemuž se odpoutali z přeposledního místa tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení díky Lopraisovi

Utkání začalo za silného větru. Očekávalo se, že domácí tým potvrdí zisk tří bodů, které vybojoval překvapivě v minulém kole, když zvítězil na hřišti Starého Poddvorova. Ovšem byli to překvapivě hosté, kteří měli v prvním poločase optickou převahu, kterou ovšem nedokázali gólově přetavit do vedoucí branky, i když se nabízely střelecké pokusy, které Nygrýn, Kadleček, Zálešák a ani Šoňa nezúžitkovali. Ovšem co se nepovedlo těmto střelcům, to se povedlo Šimonovi Lopraisovi, který vstřelil první branku Vracova střelou z 25-ti metrů. Tu nedokázal zkrotit domácí brankář Strmiska a hosté se tak ujali vedení - 0:1. To svítila na ukazateli 32.minuta. Domácí Moravany nebyly v prvním poločase nebezpečné a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1 pro Vracov.

Vracov hrozil z brejkových situací

Druhý poločas byl dramatičtější i vlivem silného větru, který ale nedokázali moravanští využít neboť hráli velmi nepřesně. Hosté se většinou bránili a snažili se o brejkové situace. Domácí Moravany vrhly všechny sílu do útoku. Na hrot se vysunul i zkušený stoper Roman Klimeš, kterému se dokonce podařili v 80.minutě vyrovnat. Rozhodčí Kordula ovšem tuto branku pro faul na brankáře neuznal, což rozlítilo Romana Klimeše natolik, že byl po slovním ataku na rozhodčího vyloučen. Hosté tak získali převahu jednoho muže v poli, čehož využili v závěru utkání, když si centr Jiřího Kudlíka srazil do vlastní sítě Ficek. Vracov tak zvítězil 0:2 a získal do tabulky velice cenné tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] - M. Bařina [-] , M. Ficek [-] , R. Klimeš [-] , P. Zbořil [-] , O. Selucký [-] - M. Měsíček [-] (76. M. Drobilík [-] ) , L. Pintera [-] - J. Klimeš [-] (46. J. Bochýnek [-] ) , J. Zýbal [-] (46. A. Rotrekl [-] ) , R. Hudec [-] (67. M. Kalinec [-] )

FC VRACOV
R. Linhart [-] - P. Machala [-] , S. Kadleček [-] , J. Nygrýn [-] , Z. Kocurek [-] - D. Zálešák [-] , R. Mlček [-] , T. Kudlík [-] (89. J. Kudlík [-] ) , I. Mezihorák [-] - Š. Loprais [-] , P. Šona [-] -

ŽK: 75. M. Ficek - 76. I. Mezihorák . ČK: 80. R. Klimeš .
Místo: Moravany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KORDULA Adam - JAHODA Jiří, HRUŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.