2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zastavil Bzenec a získal důležité tři body


Branky


0

Do Kostelce zavítala rezerva Bzence. Tentokrát bez posil z áčka a domácí Kostelec toho využil. Po poločase, kdy prohrával 0:1, zabral a dvěmi brankami otočil průběh utkání. Kostelec si tak do tabulky připsal tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili před koncem prvního poločasu

Kostelec v dalším kole okresního přeboru na svém hřišti přivítal mužstvo Bzence B. Domácí hráči věděli, že body z tohoto utkání by se jim velmi hodily. A podle toho také vypadal úvod utkání. Prvních 20 minut byl Kostelec lepším týmem, měl více ze hry a především po křídlech se dostával do nebezpečných akcí, ale finální přihrávka či zakončení postrádali přesnost, zvláště pak střela Dušana Horáka v jasné šanci si žádala více přesnosti. Hosté se postupně začali osmělovat a vyráželi do nebezpečných brejků. První ve 30.minutě ještě skončil střelou doprostřed brány, kde stál připravený Šalomoun, ale ve 39.minutě se už měnilo skóre. Nedůrazný odkop domácí obrany vrátil do branky mladík David Lejsal a stanovil tak poločasové skóre v poměru 0:1.

Domácí otočili průběh utkání

V domácím mužstvu došlo o přestávce ke střídání, kdy zraněného Davida Horáka nahradil Ondra Lochman. Úvod druhé půle opět patřil Kostelci, do šancí se individuálně dostával především Talaš, ale v zakončení domácím stále scházel klid a přesnost. Hosté čekali na brejky, neboť domácí obrana se více a více otevírala. Domácím se však sázka na riziko vyplatila a dočkali se vyrovnání v 63.minutě, kdy se pěknou střelou prosadil Ondřej Lochman. Obraz hry se ani po vyrovnání nezměnil, domácí stále byli více na míči, ale pozorná obrana hostí si se všemi akcemi poradila, naopak domácí obrana, která chvílemi byla tvořena jen jedním hráčem, několikrát řešila brejky hostí za minutu dvanáct. Rozuzlení celého zápasu přinesla 89.minuta, kdy si na centr Prachaře za obranu naběhl Ondra Lochman a překonal hostujícího gólmana. Všechny body tak zůstaly v Kostelci a domácí mohli slavit.



Sestavy


SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - M. Kotásek [-] , O. Talaš [-] (81. V. Lochman [-] ) , D. Horák [-] , R. Bužek [-] , D. Horák [-] (46. O. Lochman [-] ) , O. Křižka [-] (68. J. Kvaltin [-] ) , T. Prachař [-] , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - K. Ebringer [-] , T. Zlámal [-] , J. Fišer [-] , T. Dulovecz [-] - M. Soukup [-] , L. Vajdík [-] - R. Janás [-] - D. Lejsal [-] (74. T. Pollák [-] ) , V. Havlík [-] (46. E. Vald [-] ) , P. Ebringer [-] (72. P. Ficek [-] )

ŽK: 62. J. Fišer .
Hráči zápasu: O. Lochman - L. Vajdík .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HULCKÝ Tomáš - JELÍNEK Jaroslav, ŠIMEČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.