2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí přišlo o výhru v poslední minutě. Hosté zachránili alespoň bod


Branky


0

KEN usiloval o změnu svého bodového zisku v utkání s Kozojídkami, které stále válí. Naposledy se o tom přesvědčil celek z Dolních Bojanovic. Nicméně domácí KEN se soupeře nezalekl a byl blízko zisku všech bodů. O ty ovšem přišel v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozojídky vedly, Veselí dokázalo skóre otočit

V Zarazicích bylo k vidění zajímavé střetnutí. Domácí KEN v dosavadním průběhu nebodoval a nepředpokládalo se, že by utkání s ambiciózními Kozojídkami mělo přinést změnu. Navíc Kozojídky v posledním domácím utkání vysoko porazily Dolní Bojanovice. A když se ve 23.minutě ujali hosté brankou Patrika Bančáka vedení, očekávalo se, že ani toto střetnutí nepřinese změnu v kolonce body pro domácí Veselí. Domácím se naštěstí podařilo velice rychle srovnat. Hned za tři minuty se prosadil Michal Tobiáš a srovnal brankový stav na 1:1. Poločasové skóre se měnilo ještě jednou. A to ve prospěch domácích. V probíhající 36.minutě se prosadil domácí Lubomír Janík a otočil stav utkání - 2:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin a to přes šanci domácího Janíka, který neproměnil před poločasovým hvizdem svou obrovskou šanci.

Drama do poslední minuty

Ve druhém poločase domácí bojovali, usilovali vlastně nejen o první vítězství, ale zároveň vůbec o první body. Šance na zvýšení skóre přišly, ale bez kýženého gólového efektu. A tak na kopačky domácích dolehla nervozita. Hosté z Kozojídek začali hrát v závěru utkání, usilovali o obrat, ale gólově se nemohli prosadit. Nakonec ovšem získali alespoň jeden bod, když se v 90.minutě prosadil Josef Matuška a stanovil tak konečný účet - 2:2.



Sestavy


TJ KEN Veselí nad Moravou
J. Chudík [-] - R. Kubica [-] , P. Kuryviál [-] , P. Kočiš [-] , A. Štůral [-] - O. Žádník [-] , R. Tomeček [-] (84. K. Staněk [-] ) , M. Kunovjánek [-] , R. Runkas [-] - L. Janík [-] , M. Tobiáš [-] (89. P. Bureš [-] )

SK Kozojídky
F. Bančák [-] - J. Matuška [-] - T. Hanzelka [-] , J. Vitek [-] , D. Gloza [-] - O. Březina [-] - R. Grossman [-] , V. Janíček [-] (79. L. Lacek [-] ) , P. Bančák [-] , R. Slovák [-] , J. Grabec [-]

ŽK: 41. A. Štůral , 54. M. Kunovjánek , 59. O. Žádník , 88. J. Chudík - 72. R. Grossman , 79. D. Gloza .
Místo: Zarazice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: RYBECKÝ Marek - ČIKL Bohumil, BÁRTEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.