D. Raus 71.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice válí. Další body veze z Nenkovic


Branky


71. D. Raus - 16. M. Popelka , 27. M. Popelka , 48. M. Popelka (p.)
0

Strážnice přijela do Nenkovic s cílem prodloužit svou vítěznou šňůru. Marek Popelka byl ten, který svým hattrickem přispěl k tomu, že vítězná série Strážnice pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážnice získala poločasový náskok

Strážnice přijela do Nenkovic ve velké pohodě a v tomto duchu se také odehrával i první poločas. Fotbalovější hosté získali územní převahu, byli aktivnější a pohyblivější a netrvalo dlouho a v 16.minutě se ujali vedení 0:1, když se poprvé v utkání prosadil Marek Popelka, který využil zaváhání domácích obránců. Ve 27.minutě Marek Popelka zvyšuje na 0:2 a s domácími borci to nevypadá vůbec dobře. Ze strany hostů to bylo v první půli vše. Domácí se mohli postarat o snížení stavu skóre, ale jejich brankové příležitosti zůstaly bez využití. A když trestný kop Stehna skončil na brakové konstrukci, odcházelo se do kabin za stavu 0:2. 

Strážnice si pohlídala průběh utkání

Začátek druhého poločasu vyšel mimořádně dobře hostující Jiskře. Marek Popelka získal možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil a zvýšil rozdíl branek na 0:3. Za tohoto stavu hosté polevili a domácí se snažili alespoň o zkorigování výsledku. To se jim povedlo v 71.minutě, když se prosadil Daniel Raus a snížil na 1:3. Domácí měli čas, aby snížili stav skóre a utkání zdramatizovali, ale žádná příležitost již nebyla využita a tak utkání dospělo do závěru se skóre 1:3. Pro Strážnici to bylo šesté utkání v řadě, ve kterém zvítězilo. Poslední výhra se datuje ke 30.08. kdy Strážnice prohrála v Uhřicích. 



Sestavy


TJ Sokol Nenkovice
M. Slovák [-] - T. Mikeska [-] , M. Černohorský [-] (55. F. Kuchař [-] ) , J. Polcr [-] (50. D. Raus [-] ) , L. Kludák [-] , D. Pospíšil [-] (72. R. Horák [-] ) , T. Hrabal [-] , R. Frelich [-] , R. Stehno [-] , P. Kováč [-] , J. Mezihorák [-]

TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - P. Harašta [-] (60. P. Běloch [-] ) , J. Mašina [-] , M. Popelka [-] (82. Š. Brákora [-] ) , L. Mička [-] (77. J. Varsamis [-] ) , Z. Vávra [-] , M. Tomeček [-] (46. T. Lípa [-] ) , J. Černoch [-] , K. Holek [-] (86. O. Kopunec [-] ) , Z. Čech [-] , J. Gajda [-]

ŽK: 6. L. Kludák , 42. R. Stehno , 63. P. Kováč , 68. D. Raus - 45. P. Harašta .
Místo: Nenkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLÁŘ Roman - BEZDĚK Ondřej, POSPÍŠIL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.