4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice je i nadále suverénem. Čtyřku nadělila Poddvorovu


Branky


32. Z. Vávra , 66. J. Mašina , 71. M. Popelka (p.) , 86. P. Běloch
0

Jiskra Strážnice dál kráčí suverenním způsobem k podzimnímu vítězství. V domácím prostředí zdolala Starý Poddvorov vysokým rozdílem. A to se mezi střelce nezapsal dosavadní lídr soutěže střelců Tomáš Lípa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali jednobrankový náskok

V úvodu utkání, jak tomu bylo i v posledním domácím měření Jiskry, se tým Strážnice nikam nehrnul a vyčkával na správný okamžik, ve kterém by soupeři zasadil pověstné KO. Ovšem nic takového se v prvním poločase neudálo. Když k tomu připočteme i to, že Starý Poddvorov neměl do ofenzívy svou obvyklou sílu, byl v prvním poločase k vidění vyrovnaný průběh. A tak změnu skóre přinesla až 32.minuta, ve které se prosadil domácí Zbyněk Vávra, kterému asistoval kapitán domácích Marek Popelka - 1:0. Do konce první půle domácí i hosté ještě zahrozili, ale střely domácích i dva pokusy hostí nebyly natolik nebezpečné, aby změnily poločasové skóre. Do kabin tak odcházela výsledkově spokojenější domácí Jiskra Strážnice.

Domácí rozhodli během pěti minut

Druhý poločas nabídl kopii prvního poločas. Děj utkání se převážně odehrával mezi šestnáctkami a pokud se jeden z týmů odhodlal do zakončení, tak neměl potřebnou přesnost nebo sílu změnit průběh celkem vyrovnaného utkání. Co se domácí Jiskře nepovedlo v prvním poločase, to se jí dokonale povedlo v závěrečné pětadvacetiminutovce, ve které soupeře doslova "knokautovala". V 66.minutě se prosadil Jiří Mašina, který se dokázal prosadit z trestného kopu - 2:0. V 71.minutě získali domácí možnost zahrávání pokutového kopu a kapitán domácích Marek Popelka nezaváhal - 3:0. Po těchto dvou trefách bylo o utkání prakticky rozhodnuto a rezignovaní hosté inkasovali ještě čtvrtou branku. Autorem této branky byl v 86.minutě Pavel Běloch. Domácí tak dále plují na vítězné vlně a směle kráčejí za podzimním trumfem.



Sestavy


TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , M. Popelka [-] , L. Mička [-] (75. O. Kopunec [-] ) , Z. Vávra [-] , P. Běloch [-] (86. D. Janík [-] ) , J. Černoch [-] , J. Varsamis [-] (62. M. Tomeček [-] ) , T. Lípa [-] (82. Š. Brákora [-] ) , J. Gajda [-]

TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - L. Uřičář [-] , P. Bařina [-] , D. Skočík [-] (71. L. Havlík [-] ) , L. Bohůn [-] (75. J. Gertner [-] ) , R. Gebauer [-] , L. Frolec [-] , T. Cupal [-] (80. A. Horňák [-] ) , O. Veselský [-] , D. Krupica [-] , H. Huy [-]

ŽK: 28. J. Varsamis , 58. L. Mička - 7. D. Skočík , 53. T. Cupal , 70. J. Beneš .
Místo: UT Strážnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: RIEDL Milan - HULCKÝ Tomáš, ŘIČICA Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.