3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

11.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojídky si poradily s Nenkovicemi a dál zůstávají na dosah vedoucí Strážnicic


Branky


0

Ve 13.minutě utkání vedly Kozojídky už 2:0, ale hosté z Nenkovic svůj boj nevzdaly a utkání dokázaly zdramatizovat. Ovšem domácí nepřipustili ztrátu alespoň jednoho bodu a dokázali získat všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Michala Janíka určily poločasový průběh

Kozojídky vstoupily do utkání naprosto impozantně. V probíhající 6.minutě se prosadil Michal Janík a otevřel účet utkání - 1:0. A když se ve 13.minutě prosadil Michal Janík podruhé, zdálo se, že utkání spěje k jednoznačnému průběhu. Druhou trefu v utkání trefil tento hráč z trestného kopu - 2:0. Na domácí kopačky tak vstoupil klid a díky tomu Kozojídky svého soupeře přehrávaly a do vážnější situace Nenkovice nepustily. Ty se začaly osmělovat až v polovině prvního poločasu, kdy si vytvořily příležitosti ke skórování, ale ani jedna ze střel neskončila v síti domácího brankáře Bančáka. A když se mezi tři tyče nevlezla ani hlavička hostujícího stehna, odcházelo se do kabin za stavu 2:0.

Hosté utkání zdramatizovali, ale na bod nedosáhli

I vstup do druhého poločasu se povedl lépe domácím, kteří se snažili utkání rozhodnout třetí brankou. Ovšem ani Michal Janík a ani Ondřej Březina neměli přesná mířidla. A tak přišla šance na druhé straně a Nenkovice se rozhodly, že ji využijí. Po faulu na Michala Černohorského v pokutovém území domácích kopali hosté pokutový kop a ten s přehledem proměnil Peter Kováč - 2:1. Radost ovšem hostím pokazil za dalších sedm minut domácí Ondřej Březina, jehož rohový kop si srazil hostující brankář do vlastní branky - 3:1. Hosté ovšem nesložili zbraně a utkání opět zdramatizovali. V 75.minutě se prosadil Martin Černohorský 3:2. Hosté se pokusili o zisk alespoň jednoho bodu, ovšem cestu za tímto ziskem jim zkomplikovalo vyloučení Daniela Pospíšila, který musel po druhé žluté kartě pod sprchy. Nervózní závěr utkání ovšem domácí zvládli a připsali si důležité tři body v boji o čelo tabulky.



Sestavy


SK Kozojídky
F. Bančák [-] - J. Matuška [-] , J. Smištík [-] - D. Joch [-] (87. V. Janíček [-] ) , D. Gloza [-] , T. Hanzelka [-] , J. Vitek [-] - M. Janík [-] , O. Březina [-] - R. Grossman [-] , J. Grabec [-]

TJ Sokol Nenkovice
M. Slovák [-] - M. Černohorský [-] , L. Kludák [-] , D. Pospíšil [-] , P. Chimiák [-] (46. M. Černohorský [-] ) , F. Kuchař [-] , R. Frelich [-] , R. Stehno [-] , P. Kováč [-] , D. Raus [-] , J. Mezihorák [-]

ŽK: 31. O. Březina , 44. R. Grossman , 89. V. Janíček , 90. D. Gloza , 90. F. Bančák - 19. R. Stehno , 26. P. Kováč , 55. D. Pospíšil , 90. R. Frelich . ČK: 80. D. Pospíšil .
Místo: Kozojídky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÝBL Jiří - HULCKÝ Tomáš, RIEDL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.