2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vracov zvládl duel se Svatobořicemi. Utkání rozhodl během tří minut


Branky


0

Vracov přivítal Svatobořice a chtěl navázat na předchozí venkovní vítězství z Moravan. Utkání nakonec Vracov dotáhl do vítězného konce a připsal si další důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři minuty stačily Vracovu k rozhodnutí

V prvním  a taky ve vyrovnaném poločase útočila střídavě obě družstva, nejprve zahrozili hosté, když se ve 14.minutě míč z trestného kopu odrazil od pravé tyče. Domácí hráči pak během dvou minut rozhodli utkání. Ve 26.minutě po přihrávce Šoni zatáhl míč po pravé straně Zálešák jeho centr od lajny našel nabíhajícího Rostislava Mlčka, který ze šestky dorazil míč do prázdné branky - 1:0. Ve 29.minutě po dlouhém nákopu utekl Ivo Mezihorák hostujícím obráncům, sólo zakončil střelou mezi nohy hostujícího gólmana a navýšil tak náskok domácího Vracova na 2:0.  V závěru poločasu se po přihrávce Kudlíka ocitl opět Mezihorák sám před hostujícím Dvořákem, ten ovšem jeho střelu z deseti metrů vyrazil vyraz na roh. A to bylo z prvního poločasu vše. Do kabin tak odcházel spokojenější domácí celek s vedením 2:0.

Vracov si vítězství pohlídal

V úvodu druhého poločasu převzali hosté iniciativu, ale první šanci měl domácí Šona, kterou v 52.minutě brankář hostí zlikvidoval. Několik střel hostů i standartdních situací s přehledem vyřešil domácí brankář Linhart. V 61.minutě chytil Linhart hostům dokonce pokutový kop. Hosté se sice dál snažili útočit, ale v závěru zápasu několikrát chybovali, ovšem domácí střelci se v šancích neprosadili. V posledních dvaceti minutách mohl Vracov navýšit skóre, ale žádná z šancí nebo brejkových situací neskončila brankou. Přesto mohou ve Vracově slavit zisk tří zasloužených bodů.



Sestavy


FC VRACOV
R. Linhart [-] - D. Zálešák [-] , S. Kadleček [-] , Z. Kocurek [-] , I. Mezihorák [-] (88. R. Pres [-] ) , Š. Loprais [-] , T. Kudlík [-] (65. M. Sedlák [-] ) , R. Mlček [-] , J. Nygrýn [-] , P. Šona [-] , P. Machala [-]

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hutta [-] (80. R. Žandovský [-] ) , L. Lunga [-] , P. Holub [-] (29. J. Kačer [-] ) , J. Lunga [-] , Z. Pazderka [-] , P. Hajný [-] , S. Pekárek [-] , V. Hála [-] (70. M. Kulheim [-] ) , R. Valenta [-] , Z. Koch [-]

ŽK: 7. R. Linhart , 89. M. Sedlák - 66. V. Hála .
Hráči zápasu: R. Linhart - S. Pekárek .
Místo: Vracov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROTTER Karel - HÝBL Jiří, RYBECKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.