2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždánice se podělily o body se Strážnicí. Souboj druhého s prvním přinesl remízu.


Branky


0

Pokud se Ždánice chtěly bodově dotáhnout na svého soupeře, potřebovaly zvítězit. Do utkání vstoupily Ždánice výborně a vedly už o dvě branky. Avšak ani tento náskok domácím nepřinesl kýžené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly k viděni čtyři branky

Souboj druhého s prvním. Tohle atraktivní utkání nabídl duel 12.kola této okresní soutěže. A když souboj druhého s prvním, tak byl k viděni duel i nejlepších střelců soutěže. Na straně jedné František Snášel a na straně druhé Tomáš Lípa. A úvod utkání byl ve znamení střelce domácích. To probíhala 3.minuta utkání a František Snášel vstřelil úvodní branku utkání - 1:0. Nejlepší střelec domácích udeřil ve 22.minutě ještě jednou, když jeho technická střela skončila za zády bezmocného brankáře Strážnice Martina Píži - 2:0. Ovšem dvoubrankový náskok domácím dlouho nevydržel. Radost domácím pokazil Marek Popelka, který ve 33.minutě snížil stav utkání na 2:1. V této fázi utkání byl k vidění zajímavý fotbal, ve kterém přicházely šance na obou dvou stranách hřiště. Skóre se ovšem podařilo k nespokojenosti domácích posunout na straně hostí. Těsně před odchodem se prosadil kanonýr hostí Tomáš Lípa a stanovil tak poločasový stav - 2:2. 

Ve druhém poločase už branka nepadla

Ve druhém poločase byli aktivnější domácí, kteří chtěli strhnout vedení na svou stranu. Ovšem žádná ze šancí nepřinesla branku. Nakonec mohly body putovat do Strážnice, ovšem kanonýr Lípa nedokázal prostřelit domácího brankáře Rubana. Body z tohoto duely se tedy zřejmě spravedlivě dělily.



Sestavy


TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - P. Hrbotický [-] (88. P. Světlík [-] ) , P. Lánc [-] , P. Ruban [-] , P. Strmiska [-] - D. Klíč [-] , P. Čadílek [-] , V. Kopeček [-] (58. P. Handlíř [-] ) , R. Ždánský [-] (84. R. Doupovec [-] ) - D. Horňák [-] , F. Snášel [-]

TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , M. Popelka [-] , L. Mička [-] (46. K. Holek [-] ) , Z. Vávra [-] , P. Běloch [-] (64. M. Tomeček [-] ) , J. Černoch [-] , Z. Čech [-] , T. Lípa [-] , J. Gajda [-]

ŽK: 77. R. Ždánský - 26. Z. Čech , 80. M. Tomeček , 87. J. Gajda .
Hráči zápasu: F. Snášel - T. Lípa .
Místo: Ždánice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZIMA Jakub - ČIKL Bohumil, MASAŘÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.