4:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice opět hrály divoký zápas


Branky


37. A. Dehner , 62. A. Dehner , 86. J. Dehner , 90. R. Gróman (vl.) - 54. A. Najser , 56. M. Hanák , 68. P. Jaksch , 74. M. Hanák
0

Jak už bývá zvykem v letošní sezóně, tak zápasy Dolních Životic slibují bohatou gólovou nadílku. Tentokrát v jejich zápase padlo osm branek, a oba soupeři se rozešli smírně 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holasovice byly lepším týmem

Životice opět přesvědčily, že má cenu chodit na jejich zápasy. První poločas však bohatou gólovou nadílku nesliboval. Holasovice udávaly tempo hry. Jejich tutovky však excelentně vychytal životický strážce svatyně Stanislav Steiner. Jedinou branku prvního poločasu nakonec vstřelil v 37. minutě kapitán Adam Dehner, jehož střela nádherně zaplula do sítě - 1:0.

Ve druhé půli se strhla divoká přestřelka

Ve druhém poločase se už s brankami doslova roztrhl pytel. Životice srovnaly krok s Holasovicemi v 54. minutě, když Petr Dušek předložil krásnou přihrávku Antonínu Najserovi, který tváři v tvář před brankářem Filipem Dehnerem nezaváhal - 1:1. O dvě minuty později se nádherně trefil Miroslav Hanák - 1:2. Obě dvě branky padly po chybách domácíh hráčů. Domácí srovnali v 62. minutě, když využil chybu hostující obrany Adam Dehner a začínalo se opět od znova - 2:2. Hosté však nadále domácí tlačili a jejich tlak vyústil v 68. minutě v gólovou hlavičku Pavla Jaksche - 2:3. V 74. minutě navyšoval vedení hostů hlavičkou Miroslav Hanák - 2:4. Utkání se už zdálo být rozhodnuto, ale Životice zatím vždy odehrály bláznivé zápasy. Navíc Holasovice se vzepjaly k závěrečnému tlaku. V 86. minutě se nádherně uvolnil přes tři hráče Jiří Dehner a zopza velkého vápna zamířil svou střelu do šibenice hostující branky - 3:4. V poslední minutě si nešťastně srazil přímý kop Holasovic do vlastní branky Rostislav Gróman - 4:4. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (Holasovice, hráč): Byl to divoký zápas plný zvratů a akcí. Diváci se dle mě museli bavit pohlednými kombinacemi na obou stranách.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (Dolní Životice, trenér): První poločas s naší strany katastrofa. Byli jsme ustrašená a podržel nás gólman. O přestávce jsme si něco řekli. Začali hrát aktivně. Otočili jsme na 1:2. Pak sice srovnali skóre. My však postupně navýšili až na 2:4. V poslední pětiminutovce ale bohužel domácí srovnali na 4:4.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - M. Dehner [-] , D. Dehner [-] , O. Černý [-] (25. L. Richter [-] ) , A. Dehner [-] - K. Kramný [-] , A. Mosler [-] , A. Schreier [-] , J. Dehner [-] - J. Matýsek [-] , J. Bolík [-]

FK Dolní Životice
S. Steiner [-] - R. Ondřej [-] (76. O. Jasník [-] ) , V. Palyza [-] , J. Košárek [-] , A. Košárek [-] (70. J. Továrek [-] ) - A. Najser [-] , M. Elbl [-] , P. Jaksch [-] , M. Pumr [-] (79. R. Gróman [-] ) - M. Hanák [-] , P. Dušek [-]

ŽK: 20. A. Košárek , 64. V. Palyza , 66. M. Hanák .
Hráči zápasu: A. Dehner - M. Hanák .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Matýsek Tomáš, Dušek Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.