1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč vydřela výhru


Branky


0

Melč zatím doma neztratila ani bod. Tuto tradici dodržela i v zápase s Těškovicemi, i když se výhra rodila v povětsných porodních bolestech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V Melči se hrál v prvním poločase vyrovnaný zápas. Z obou stran to bylo velmi opatrné. Šancí bylo na obou stranách hřiště jako šafránu. Do kabin proto obě družiny odcházely za bezbrankového stavu.  

Vítězství zařídil střídající Václav Škrobánek

Ve druhé půli se úroveň hry trošku zvedla. Hra se však zbytečně vyostřila. Více ze hry měla hostující družina. Vypracovala si asi pět šancí, které zahodila. Domácí kontrovali pokusem Michala Martínka, který netrefil prázdnou branku. Od 65. minuty navíc hrála domácí družina o deseti, když se jí zranil jeden z hráčů Přesto to byla Melč, která vstřelila rozhodující branku. V 82. minutě se zmocnil balónu Patrik Prda, jenž ho prodloužil na Václava Škrobánka. Ten vletěl mezi dvěma hostujícími obránci do šestnáctky, udělal kličku brankáři Lazeckému a zavěsil do prázdné branky – 1:0. Hosté si pak ještě vypracovali asi tři šance, ale bez gólového efektu. Melč se tak s devíti body dotáhla na čelo tabulky. Těškovice zůstávají uprostřed



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Rostislav Poláček (trenér Melč): Remízový zápas. Po celý zápas bylo jasné, že kdo dá gól vyhraje. Více šancí měla hostující družina. My urvali výhru asi 8 minut před koncem.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (trenér, Těškovice): První poločas byl vyrovnaný z obou stran. Hrál se opatrný fotbal. Druhá půle byla z naší strany lepší, přehrávali jsme domácí. Měli jsme 5-6 tutovek. Domácí byli agresivní a hra se zbytečně vyostřila. 8 minut před koncem jsme dostali zbytečný gól. Do konce zápasu jsme si ještě vypracovali 3 šance, ale se zakončením jsme byli bohužel na štíru.



Sestavy


TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - P. Prda [-] , O. Stupeň [-] , P. Škrobánek [-] , J. Schindler [-] - J. Mazánek [-] , J. Pristaš [-] , M. Šimeček [-] , M. Martínek [-] (70. L. Chalupa [-] ) , P. Macko [-] (56. V. Škrobánek [-] ) - D. Solný [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Lazar [-] (68. T. Rek [-] ) , J. Krayzel [-] (46. V. Sýkora [-] ) , L. Gelačák [-] , D. Illík [-] - V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , D. Sýkora [-] , J. Solnický [-] - D. Sochorek [-] , M. Krayzel [-]

ŽK: 17. J. Pristaš , 55. M. Šimeček , 56. D. Solný - 45. V. Vavrečka , 56. M. Krayzel , 75. R. Lazecký .
Hráči zápasu: J. Mazánek , M. Šimeček - J. Šenk .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heiser Jaroslav - Čermín Josef, Jedlička Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.