Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice otočila ve druhé půli skóre zápasu


0

Skřipov i přes nadějné vedení nedokázal dovést do vítězného konce zápas s Hlavnicí. Té se v druhém poločase podařilo otočit skóre a odvézt si tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skřipov vstřelil dvě branky

V první půli se hrál relativně vyrovnaný zápas. Hosté si vypracovali tři gólové příležitosti, které zneškodnil brankář Oldřich Žák. Domácí pak šli do vedení v 28. minutě. Po přímém kopu Davida Ulmana se hlavou prosadil David Horáček – 1:0. V 41. minutě navýšil z přímého kopu vedení Přemysl Poltier, jenž z 25 metrů zamířil k tyči hostující branky – 2:0.

Obrat Hlavnice

Ve druhé půli se hrál zpočátku relativně vyrovnaný zápas. Domácí zahodili dvě šance a soupeř začal trestat. V 57. minutě se nádherně trefil z přímého kopu David Liška – 2:1. V 78. minutě se uvolnil Jan Wollner, a jeho centr proměnil Ondřej Pasterňák ve vyrovnávací branku – 2:2. O sedm minut později navíc, po centru Davida Ochrany, vstřelil svůj druhý gól Ondřej Pasterňák – 2:3. Skřipov na konci spálil ještě dvě šance, a Hlavnice tak vybojovala tři body. Skřipov nadále zůstává v tabulce s jedním bodem. Hlavnice má na kontě 9 bodů a je na třetím místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (Skřipov, vedoucí): V první půli jsme byli lepším týmem a taky jsme se ujali vedení 2:0. Ve druhé půli zpočátku se hrál vyrovnaný zápas. Po snížení na 2:1 nás začal soupeř přehrávat. Vyrovnal a otočil skóre. Pak jsme se snažili srovnat krok, ale bez efektu.

Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, vedoucí): V první půli jsme byli lepším týmem my. Domácí, ale šli do vedení. Ve druhém začal Skřipov hrát, ale nám se podařilo skóre otočit a vítězství ubránit.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - P. Poltier [-] , J. Poltier [-] , D. Ulman [-] , D. Binar [-] (60. O. Černý [-] ) - R. Lichý [-] , J. Kubánek [-] (88. L. Jaroš [-] ) , J. Kubánek [-] (90. J. Murcek [-] ) , O. Hrbáč [-] (79. R. Lichovník [-] ) - J. Lubojacký [-] , D. Horáček [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , D. Hendrych [-] , L. Lodňánek [-] , P. Haas [-] (89. J. Lukáš [-] ) - D. Ochrana [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] , P. Elbl [-] (65. T. Just [-] ) - P. Rychta [-] (62. P. Kalus [-] ) , J. Wollner [-]

Hráči zápasu: D. Liška , L. Kirschner .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pinček Milan - Bria Jiří, Zemek Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.