2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice udolaly soupeře, který hrál celý zápas v devíti


Branky


0

Budišovice přijely do Bolatic pouze v devíti. Přesto podaly velmi slušný výkon a Bolatice o své výhře rozodly až dvěma góly ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Budišovice dorazily pouze s devíti muži do pole. To se jim ještě navíc během první půle zranil obránce Ivo Gelnar, který odstoupil až 65. minutě, takže hosté dohrávali pouze o osmi lidech. Na trávníku to vypadalo tak, že hosté postavili obranný val, přes který se domácí nemohli celý první poločas prosadit. Bolatice si vypracovaly pouze jednu tutovku, kterou zahodili. Nebezpečnější byla šance hostujícího Kotaly, který však prováhal vhodný okamžik k zakončení. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Bolatice daly dvě branky a vyhrály

Ve druhé půli se obrázek hry nezměnil. Bolatice dobývaly obranný val a Budišovice jen bránily. Domácí se poprvé prosadili v 66. minutě, kdy akci po ose Duda, Langer, Florián zakončil posledně jmenovaný - 1:0. Druhou branku přidali domácí už v době, kdy hosté hráli jen o osmi lidech. V 82. minutě vystřelil Boček a jeho střela skončila v síti hostujicí svatyně - 2:0. Domácí se tak protrápily k výhře a třem bodům.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): Vítězství o ničem. Soupeř přijel jen v devíti. Pokud měli ještě síly, tak hráli ještě jakž takž. Byla to vysloveně hra kočky s myší. Naštěstí jsme dali dvě branky a vítězství jsme se protrápili.

TJ Sokol Budišovice
Jaromir Zima (Budišovice, trenér): Přijeli jsme jen v devíti lidech. Museli jsme tomu přizpůsobit taktiku, tak jsme po celý zápas jen bránily. Navíc se nám zranil jeden hráč. První poločas skončil bez branek. Ve druhém už nám došly síly a domácí nakonec vstřelili dvě branky a zvítězili.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] (83. M. Wrána [-] ) - V. Duda [-] , K. Rataj [-] (54. P. Tomšů [-] ) , O. Langer [-] , R. Ceplý [-] - R. Plaček [-] (51. D. Macura [-] ) , J. Krettek [-] , M. Florián [-] (66. [-] ) , P. Boček [-] (82. [-] ) - J. Šula [-] (76. J. Bortlík [-] ) , T. Rataj [-] (66. J. Homola [-] )

TJ Sokol Budišovice
L. Vavrečka [-] - I. Gelnar [-] , A. Mikovský [-] , R. Popek [-] , L. Pavelka [-] - R. Kubánek [-] , M. Honěk [-] , J. Kotala [-] , T. Musial [-]

ŽK: 30. V. Duda , 39. J. Krettek , 45. R. Ceplý .
Místo: tráva B. Počet diváků: 48.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.