Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V kvalitním zápase vyhrály Strahovice


Branky


0

Strahovice porazily v atraktivním zápase po boji Závadu a připsaly si na konto další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice otočily skóre zápasu

Hrál se oboustranně kvalitní zápas. Domácí měli v úvodní desetiminutovce převahu a zazdili dvě stoprocentní šance. Do vedení šla přesto Závada. V 11. minutě po pěkné akci gryze a Vitáska propálil domácího brankáře Chřibek - 0:1. O tři minuty později kanonýr Štefek přeloboval domácího brankáře, a míč směřující do branky zametl do bezpečí domácí obránce. Domácí srovnali krok v 20. minutě, když se po rohu Nevřala dostal míč k Šafarčíkovi, který propálil vše co mu stálo v cestě - 1:1. O pět minut později se uvolnil Slanina, který našel Slavíka, jenž nadvakrát propálil hostujícího brankáře - 2:1. V 32. minutě po akci Štefka, minul jen o centimetry domácí svatyni Ritnošík. Do konce poločasu se už nic neudálo.  

Výhru jistil Slavík

Druhý poločas už nenabídl tolik fotbalové kvality, jako poločas první. Hosté byli více na balónu. Domácí hráli spíše od zadu a na brejky. Z jednoho brejků se domácím podařilo skórovat Slavíkovi - 3:1. Domácí pak ještě zazdili dvě tutovky. I tak si připsali do tabulky

 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (Strahovice B, trenér): Konečně se hrál pěkný fotbal. Byli jsme krapánek lepší a vyhráli.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (Závada, vedoucí): Pěkný fotbal, na úrovni. my jsme se ujali vedení. Domácí však do poločasu otočili skóre. Druhý poločas byl hodně běhavý a my se snažili o vyrovnání. Domácí si však vedení naopak pojistili.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - P. Slavík [-] (87. P. Vaněk [-] ) , L. Slanina [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] - J. Stříbný [-] (46. F. Hladík [-] ) , T. Němec [-] , J. Josefus [-] , P. Šafarčík [-] (75. A. Dvořák [-] ) - V. Nevřala [-] , Š. Beneš [-]

TJ Sokol Závada
R. Kocur [-] - R. Vitásek [-] , D. Gryz [-] , Z. Staněk [-] (46. J. Sniehotta [-] ) , M. Krupa [-] - D. Štefek [-] , A. Dihel [-] , V. Chříbek [-] , J. Lébl [-] (65. J. Boček [-] ) - L. Staňo [-] , V. Ritnošík [-] (41. V. Persich [-] )

ŽK: 43. A. Dihel .
Hráči zápasu: L. Slanina - D. Gryz , A. Dihel .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Václavík Josef - Gibes David, Škroch Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.