Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodla první půle


Branky


0

Stěbořice získaly rozhodný náskok v první půli, kdy vedly 5:1. Ve druhé polevily a na konci dovolily domácím kosmetickou úpravu skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice dominují

O všem podstatném se rozhodlo v prvním poločase, kdy hosté nasázeli neškodným domácím pět branek. Stěbořice otevřely skóre už v 4. minutě Martinem Fiedlerem, který dorazil sám před brankou centr z pravé strany – 0:1. O dvě minuty později po takřka totožné akci se prosadil Michal Jamnický - 0:2. V 11. minutě navíc po rohu svou hlavičku zametl do sítě Tomáš Dietrich – 0:3. Teprve nyní se dostali ke slovu domácí. V 21. minutě se kolem lajny protáhl Lukáš Baďura a svým centrem našel Marka Eleka, který míč dopravil do sítě – 1:3. Do poločasu však hosté ještě dvakrát rozvlnili síť domácí branky. V 27. minutě uklidil míč k tyči David Burda – 1:4. O deset minut později odkopl domácí obránce míč do zad Martina Fiedlera, a od něj se míč dokutálel do branky – 1:5.

Stěbořice polevily a domácí snížili

Ve druhé půli hosté vypadli ze své role. Jako kdyby se jim už nechtělo hrát a ke konci zápasu umožnili domácím korekci skóre. V 84. minutě se Lukáš Baďura prokličkoval před hostujícího brankáře a zavěsil pohodlně k pravé tyči – 2:5. O tři minuty upravil na konečných 3:5 hlavou Marek Tihelka po centru Marka Eleka.  



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (Chlebičov, asistent trenéra): V prvních deseti minutách jsme dostali tři branky a po celý poločas jsme tahali za kratší konec provazu. Po prostřídání ve druhém poločase jsme byli lepší a na konci snížili na přijatelný rozdíl.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (Stěbořice, trenér): V první půli, kdybychom dali deset gólů, nemohl by se nikdo divit. Ve druhé jsme vypadli z role a dovolili domácím snížit.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - V. Hubálek [-] (51. K. Michalík [-] ) , O. Axmann [-] , M. Tihelka [-] , D. Hollesch [-] - J. Hollesch [-] , J. Otlík [-] (73. R. Havlický [-] ) , J. Sedláček [-] (46. M. Šupík [-] ) , M. Konig [-] (60. J. Vilášek [-] ) - M. Elek [-] , L. Baďura [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , L. Burda [-] (61. M. Kokeš [-] ) - O. Šumbera [-] , K. Havlásek [-] (51. J. Holubec [-] ) , R. Kokošek [-] (70. M. Josefus [-] ) , O. Šmalec [-] - D. Burda [-] (81. M. Hrčka [-] ) , T. Dietrich [-]

ŽK: 14. J. Hollesch , 41. J. Otlík , 80. M. Tihelka - 42. T. Dietrich .
Hráči zápasu: M. Elek - T. Dietrich .
Místo: tráva, UT. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Čala Tomáš - Hrubý Václav, Komárek Milan..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.