2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina neskutečným způsobem přišla o dva body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina si vypracovala jednobrankový náskok

Vřesina naprosto nepochopitelným způsobem prohospodařila dvoubrankové vedení. Přitom vše ji hrálo do karet. První poločas byl z obou stran vyrovnaný. Už v 6. minutě napálil míč do břevna hostující kanonýr Boček. V 28. minutě se hosté už ujali vedení, když Vojtěch Kocián z přímého kopu vymetl pavučinu domácí klece - 0:1. Do konce poločasu si hosté pak vypracovali několik závarů, ze kterých se však neprosadili. Za domácí si vypracoval tři šance Mrva, jeho úspěšnost však byla tristní. 

Kobeřice v oslabení smazaly dvoubrankovou ztrátu

Vstup do druhého poločasu měla Vřesina vskutku impozantní. Už v 49. minutě krásně přeloboval asi z 20 metrů domácího brankáře Švancara hostující Boháč - 0:2. Poté se hra opět vyrovnala. V  61. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě Patrik Komárek. Hosté místo toho, aby domácí dorazili, neuvěřitelným způsobem přišli o svůj náskok. Mrva ještě své šance zahodil. V 80. minutě se však z 30 metrů nádherně trefil Bedrich - 1:2. O dvě minuty později z rohového kopu srovnal skóre Vidlák - 2:2. Domácí pak ještě mohli otočit skóre zápasu, ale jejich největší šanci zamířil Mrva nad branku.

 

 

Foto zdroj: https://www.facebook.com/ondys.photo 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér, Kobeřice B): První poločas byl vyrovnaný. Vstřelit branku dokázala jen Vřesina. My své šance zahodili. Ve druhé půli jsme už byli lepším týmem, a i přes dvoubrankové manko, se nám i v deseti podařilo srovnat skóre.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva Vřesina): Netaktickým výkonem jsme ztratili vyhraný zápas. Celé utkání jsme byli herně lepší. Získali jsme dvoubrankové vedení, soupeř hrál o deseti. Místo, abychom ho dorazili, jsme v závěru o svůj náskok přišli.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
M. Švancar [-] - M. Vidlák [-] , L. Mrva [-] , O. Černý [-] , J. Zbořil [-] - P. Komárek [-] , P. Hlawenka [-] , D. Boček [-] , J. Návrat [-] - J. Bečica [-] , O. Bedrich [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , M. Gajda [-] , J. Pagáč [-] - M. Boháč [-] , F. Rončka [-] , R. Koval [-] , V. Kocian [-] , K. Hofrichter [-] - B. Antonín [-] , P. Boček [-]

ŽK: 27. O. Bedrich , 30. P. Komárek , 67. J. Bečica , 88. D. Petroš - 40. M. Boháč , 67. K. Hofrichter , 83. M. Gajda , 88. V. Kocian . ČK: 61. P. Komárek .
Hráči zápasu: P. Hlawenka .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.