3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vydolovaly tři body


Branky


0

Za mé přítomnosti si v dohrávaném střetnutí Vávrovice připsaly tři body s mužstvem z Pusté Polomi. I přes zisk tří bodů a třígólového vítězství byla výhra domácích utrápená. Zlomovým okamžikem bylo vyloučení polomského Davida Schlossarka za stavu 1:0, po němž byl odpor hostů definitivně zlomen.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčový okamžik utkání přišel na konci poločasu-vyloučení hostujícího Schlossarka

V čtvrtečním podvečeru se uskutečnil dohrávaný zápas 6. kola mezi domácí družinou z Vávrovic a hosty z Pusté Polomi. V první půli byli lepším týmem domácí. Ti hned v 1. minutě hlavičkovali po rohu těsně mimo tři tyče hostující branky. Ve 12. minutě vyslal na hostující branku propagační střelu Tomáš Šenk. S jejím zneškodněním neměl brankář Michal Krystýn sebemenší problém. V 15. minutě poprvé udeřilo. Domácí přenesli z pravé strany míč na levou, kde se ho zmocnil Jan Laifert, který přiťukl Filipu Mruskovi, jehož přihrávka našla Jakuba Skalíka, který z metru zametl míč do sítě - 1:0. V 18. minutě vyslal Filip Mrusek svůj volný přímý kop do náruče hostujícího brankáře. V 24. minutě se osmělili hosté, když pěknou střelu Vojtěcha Hendrycha vyrazil brankář Patrik Košárek na roh. V 30. minutě nahrával Jan Laifert Filpu Mruskovi, jehož jedovatou střelu brankář Krystýn s námahou vyrážel na roh. O dvě minuty později vyslal domácí Skalík do úniku Jana Laiferta a jen odvážný skok brankáře Krtystýna pod jeho nohy zabránil nejhoršímu. V 33. minutě se Filip Mrusek krásně uvonil přes dva hráče a jeho střelu brankář vyrazil jen s největší námahou. V 35. minutě hostující Michal Jurč pálil asi z 20 metrů těsně nad. V 40. minutě domácí útočník Skalík přihrál Mruskovi, jemuž v poslední chvíli ukopla míč z nohy hostující obrana. V poslední minutě prvního poločasu byl po druhé žluté kartě poslán předčasně do sprch hostující forvard David Schlossarek. Po chvilce ukončil rozhodčí první poločas.    

Hosté se v deseti nezmohli na odpor a domácí v pohodě dokráčeli za třemi body

Druhý poločas byl poznamenán tím, že hosté hrají jen o desíti. Domácí na hřišti kralovali. V 51. minutě se Filip Mrusek nebojácně uvolnil přes tři hostující obránce a zkušeně zavěsil - 2:0. V 59. minutě zahrával Tomáš Šenk asi z 25 metrů volný přímý kop a jeho skákavou střelu jen s největším úsilím vyrazil brankář Krystýn na tyčku. V 68. minutě odcentroval vávrovický Morbitzer na agilního Mruska, jehož ránu z první vyrážel brankář Krystýn mimo svou svatyni. O pět minut později opět Mrusek napálil svůj přímý kop těsně nad hostující branku. V 76. minutě po rohu vychytal Mruska brankář Krystýn. V 79. minutě po centru Lichovníka se dostal k hlavičce David Kříž, a jeho pokus vytlačil Krystýn na roh. V 86. minutě se dostal Filip Mrusek sám před brankáře. Dokázal brankáři udělat kličku a upadl. Míč, který se dostal mimo dosah brankáře Krystýna napálil do zívající branky David Kříž - 3:0. V samotném závěru ještě po akci Daniela Šenka s Davidem Křížem napálil prvně jmenovaný míč do brankáře hostí. Zápas tak dospěl ke zasloužené výhře domácí družiny.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): Z naší strany to bylo vydřené a utrápené vítězství. Z naši strany hrůza. Jsme rádi za tři body.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): Zápas byl jedním slovem tragédie. Chyběli nám dva stopeři. Po vyloučení našeho hráče bylo střetnutí úplně v režii domácích. Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme podali nejhorší výkon.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Schneider [-] , T. Šenk [-] , J. Laifert [-] (60. J. Morbitzer [-] ) - R. Schreiber [-] , J. Lichovník [-] (88. M. Schoppik [-] ) , J. Morisch [-] , O. Levák [-] (78. D. Šenk [-] ) , P. Levák [-] (69. A. Gebauer [-] ) - J. Skalík [-] (46. D. Kříž [-] ) , F. Mrusek [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - Z. Kačírek [-] , P. Bubík [-] , D. Kubala [-] , J. Bruna [-] - M. Kotala [-] (50. M. Kunčík [-] ) , M. Jurč [-] , V. Hendrych [-] , P. Bubík [-] - A. Kubala [-] , D. Schlossarek [-]

ŽK: 54. R. Schreiber , 84. P. Košárek , 90. J. Morisch - 4. M. Jurč , 28. D. Schlossarek , 68. A. Kubala , 71. J. Bruna , 73. P. Bubík . ČK: 45. D. Schlossarek .
Hráči zápasu: F. Mrusek - M. Krystýn .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čala Tomáš - Stanke Vladimír, Pivovarčík Miroslav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.