Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava deklasovala Kobeřice


0

Slavia Opava si v Kobeřicích otevřela střelnici a vstřelila naprosto neškodným domácím šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava si vytvořila jednobrankový náskok

Rezerva z Kobeřic působila po celý zápas naprosto bezradným dojmem, a Opava je za to tvrdě vyškolila. Přesto na začátku utkání měly Kobeřice dvě šance, které však Daniel Petroš zahodil. Opava však byla lepším týmem. Lépe kombinovala, hrála po zemi. Vstřelila branku prakticky hned ze své první šance. V 14. minutě přiťukl Ivo Kratochvíl balón Janu Frankovi, který obstřelil domácí obranu a jeho střela zaplula k tyči domácí svatyně - 0:1. Domácí pak hrozili jen ze standardních situací. Dvakrát mohli jít i sami na brankáře, ale jejich snahu zhatilo špatné zpracování míče. Hosté naopak konce poločasu zahodil dvě šance Lukášem Mařádkem. 

Účet zápasu se zastavil na půltuctu

Ve druhé půli dokončila Opava demolici Kobeřic. V 48. minutě Šustakovu střelu mířící do brány, prodloužil do sítě Lukáš Mařádek - 0:2. Za tohoto stavu zahodil velkou šanci domácích Marek Vidlák. V 62. minutě po akci Jakuba Vaňka s Ivo Kratochvílem, zasunul míč do prázdné branky Tomáš Matějek - 0:3. O dvě minuty později se míč přímočaře po ose Petr Kavan, Jakub Vaňek, Libor Šusták, Ivo Kratochvíl dostal na hlavu Lukáše Mařádka, který už věděl kam s ním - 0:4. Po této brance domácí naprosto rezignovali. Zbytek utkání odchodili a toužebně vzhlíželi k závěrečnému hvizdu, který by je vysvobodil. Hosté přidali ještě dvě branky. V 85. minutě se po nahrávce Jakuba Vaňka z první prosadil Ivo Kratochvíl - 0:5. Dvě minuty před koncem završil svůj hattrick Lukáš Mařádek - 0:6. Po této prohře se Kobeřice nadále krčí na 13. místě tabulky. Opava doufá, že výhrou nastartuje vítěznou sérii.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér, Kobeřice B): Z naší strany katastrofa. Za stavu 0:0 jsme měli dvě tutovky, které jsme neporměnili. Od stavu 4:0 jsme se sesypali.

FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): Vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Hráli jsme kombinačně, míč drželi na zemi. Po čtvrtém gólu Kobeřice naprosto rezignovali.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
M. Švancar [-] - P. Komárek [-] , M. Vidlák [-] , O. Bedrich [-] , A. Lasák [-] - P. Ullrich [-] (63. M. Rybenský [-] ) , P. Hlawenka [-] , D. Petroš [-] (61. R. Hahn [-] ) , L. Jašek [-] - J. Návrat [-] (83. L. Rycka [-] ) , M. Gargoš [-] (64. D. Lasák [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - R. Jedlička [-] , P. Kavan [-] (77. M. Mathias [-] ) , T. Matějek [-] - L. Mařádek [-] , J. Vaněk [-] , I. Kratochvíl [-] , L. Šustak [-] , J. Herrmann [-] (64. D. Kowalski [-] ) , V. Henčl [-] - J. Frank [-]

ŽK: 18. M. Gargoš - 79. J. Frank , 87. L. Šustak .
Hráči zápasu: I. Kratochvíl , L. Mařádek .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Komárek Milan - Hladík Miroslav, Hrubý Heinz..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.