2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice poprvé vyhrály


Branky


0

Souboj rezervních týmů skončil vydřenou výhrou domácích Kobeřic. Pustá Polom umřela na neproměňování šancí, když vrcholem jejího zmaru byla zahozená penalta. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice šly do vedení hned v úvodu poločasu

V utkání rezervních týmů byli šťastnější domácí fotbalisté. Hosté přijeli bez čtyř hráčů základní sestavy a na jejich výkonu se to odrazilo. Hned v 1. minutě se dostal míč k Josefu Brunovi, jehož střela zatřásla břevnem domácí branky, a následná dorážka Martina Kunčíka byla nepřesná. Hned z následného protiútoku zaplula střela Pavla Hlawenky do hostující sítě - 1:0. V následném průběhu se hrál fotbal nahoru dolů. Obě družiny se dostaly jen k náznakům šancí, a skóre se tak už neměnilo. 

Polom zahazovala šance. Vrcholem byla neproměněná penalta. Kobeřice si pak pojistily druhým gólem tříbodový zisk

Ve druhém dějství byla lepší družina z Polomi. Domácí hrozili jen z brejků, s jejichž zakončením byli na štíru. Hned zkraje zahodil hostující Martin Kotala centr Adama Biela, když sám před brankou zamířil mimo. Následně jeho spoluhráč Pavel Bubík zahodil samostatný nájezd, když napálil pouze domácího brankáře Jakuba Stříbného. Za chvíli po centru Petra Bubíka, napálil míč do břevna jeho bratr Pavel. Vrcholem zoufalství byla penalta, kterou Pavlu Bubíkovi zlikvidoval domácí brankář Jakub Stříbný. Z následného protiútoku se v 81. minutě prosadil domácí Daniel Boček - 2:0. Potom měli domácí ještě dvě šance, ale špatně vyřešili jejich zakončení. Kobeřice si tak připsaly první tříbodový zisk v sezóně. Pustá Polom už podruhé za sebou vyšla střelecky naprázdno.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér, Kobeřice B): První poločas byl relativně vyrovnaný. Hrál se rychlý fotbal nahoru dolů, kdy jsme mohli prohrávat i vyhrávat. Ve druhé půli byl soupeř lepší. Neproměnil penaltu. A my dali pak rozhodující branku.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy. Pak by zápas vypadal jinak. Umřeli jsme na neproměňování šancí.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - O. Bedrich [-] (25. M. Rybenský [-] ) , P. Komárek [-] , M. Vidlák [-] , J. Zbořil [-] - V. Malchárek [-] , P. Ullrich [-] , P. Hlawenka [-] , D. Boček [-] - D. Mrva [-] (46. M. Gargoš [-] ) , J. Návrat [-] (75. T. Mrovec [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - D. Kubala [-] , P. Bubík [-] , A. Biel [-] , P. Sláma [-] - M. Kunčík [-] (70. J. Dvořák [-] ) , M. Kotala [-] (85. L. Juchelka [-] ) , P. Bubík [-] , J. Bruna [-] - Z. Kačírek [-] , A. Kubala [-]

ŽK: 44. D. Mrva , 87. M. Gargoš - 87. A. Biel .
Hráči zápasu: J. Stříbný - J. Bruna .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kotásek Petr - Hladík Miroslav, Hrubý Václav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.